Hvad er en Rebozo?

Rebozoen, (et traditionelt mexikansk sjal brugt af kvinder i århundreder til forskellige formål), kan hjælpe vordende mødre med at imødese fødslen med større komfort, tillid og sikkerhed. Det er naturlig smertelindring gennem graviditet og fødsel. Fortsat brug af rebozoen efter fødslen giver løbende forbindelse mellem mor og barn. Mens babyen er pakket ind i rebozoen, har den fysisk kontakt med mors ellers fars krop. Babyen sover, ammes / flaskemades og socialiseres i denne vidunderlige hule. Efter fødslen giver rebozo massage (closing ceremony) den nybagte mor den fysiske og følelsesmæssige helbredelse hun har brug for. Rebozoen følger kvindens rejse gennem livet fra graviditet og til slut som sjal eller tørklæde, der kan bruges resten af livet og fastholde alle de gode minder mellem dig og din baby.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi arbejder direkte med fem unikke håndværkere fra forskellige lokale samfund i Mexico. Ved at vælge Rebozo Copenhagen støtter du disse håndværkere at holde deres håndværk og traditioner i live i deres samfund.

Hvordan bruger man en rebozo?

Gennem graviditeten

Under veer ved fødsel

Efter fødslen

Som baby sele

Som sjal eller tørklæde

Og mange andre anvendelser

Under graviditeten

Under graviditeten bruges rebozoen til at give mor velvære og tryghed gennem "Manteado", som er en blød bevægelse af maven, hoved og bagdelen.

Hvis man bruge rebozoen regelmæssigt gennem de sidste tre måneder af graviditeten, er der større chance for at baby vil rotere og lettere trænge ned gennem fødselskanalen således at kejsersnit i mange tilfælde kan undgås.

Under fødslen

Rebozoen får far/partner til at spille en vigtig rolle gennem graviditet og fødslen.

De fleste mænd / partnere vil gerne høre om deres forventede rolle under fødslen og er meget interesseret i at støtte deres partner.

Med rebozoen er fædre / partnere involveret i fødslen ved at udføre rebozo massage, hvilket betyder, at de aktivt hjælper med at lindre smerter og få baby i den rette position.

Rebozo -teknikken hjælper med at mødre kan slappe af med en naturlig smertelindring method og give dem mere komfort. De teknikker, der bruges under tidlig eller aktiv fødsel, hjælper med at mobilisere moderens bækken, som hjælpe babyen til at få den gode position til fødslen.

Postpartum

Efter fødsel er rebozen blevet brugt som en gammel teknik af maxicanske jordemødre til at lukke den åndelige, følsesmessige og fysiske åbning som opstår hos kvinder efter fødslen.

Kroppen bliver pakket ind i dele fra fødder til hoved eller fra hoved til fødder. Ved at holde rebozoen med hænderne laver man et blidt men fast træk som genskaber den lukkede fornemmelse.

Babysele

Til at bære babyen i. Rebozoen danner en vidunderlig og perfekt rede til din baby.

Der er flere og flere studier som viser, at nyfødte og små børn har behov for at være så tæt på deres forældre som muligt af to grunde 1 den psykisk-emotionelle faktor, og 2 den fysiske udvikling, begge fundamentale i opdragelsen og den naturlige udvikling af et menneske

Det er her rebozoen spiller en meget vigtig rolle, da den bringer babyen så tæt som muligt til sin mor.

Som sjal eller tørklæde

Din rebozo følger dig I alle faser af dit liv.

Du bruger rebozoen under graviditeten og derefter som babysele, senere kan du altid bruge den som sjal eller tørklæde ved en hver lejlighed.

Du kan også bruge den som et tæppe til dig eller din baby når det er koldt. Ved at bruge rebozoen som sjal eller tørklæde resten at dit liv, fastholder du minderne om din baby.

Andre anvendelser

Susanne

"Jeg er jordemoder or har arbejdet med rebozo i mange år og dermed afprøvet mange forskellige stoffer og materialer. Det er så vigtigt at stof og vævning føles rigtig - for at kunne arbejde ordentlig med rebozo massagen. Emma rebozoen fra Rebozo Copenhagen passer helt perfekt til mig. Super lækkert materiale - og virkeligt dejligt at bruge. Jeg er så glad for den" Læs mere

Magni

"Jeg anbefaler virkelig rebozoen fra Rebozo Copenhagen, det har været en fantastisk oplevelse. Jeg er overrasket over alle de måder rebozoen kan bruges på. Det har været en god investering..." Læs mere

Durita

"Det har været et rigtigt godt køb og den er blevet brugt rigtigt meget og mere end jeg havde forventet. Den kan bruges i mange år, også selvom børnene bliver større. Jeg er så glad for min rebozo fra Rebozo Copenhagen, den har en god kvalitet, er blød og dejlig ..." Læs mere