Anbefalinger

Durita

Jeg var glad for at have en rebozo til massage da jeg var gravid. Det hjalp meget på smerterne, især i ryggen og bækkenbunden. Det var behageligt og en god måde at slappe af på.

Det var også en god måde til at involvere min mand, da det ellers kan være svært for manden at være en del af en graviditet. Da jeg gik i fødsel tog det 23 min inden min dejlige dreng blev født. Jeg er helt sikker på, at rebozoen havde indflydelse på min hurtige og nemme fødsel.

Der er intet bedre end at have sin baby tæt på og mærke ham trække vejret. Jeg har købt en rebozo til massage og til at bære min baby i efter fødslen. Efterfølgende fandt jeg også ud af, at jeg kan bære min to årige datter i rebozoen og hun elsker at sidde i den.

Det er faktisk behageligt for os begge og et rigtigt godt alternativ til klapvognen, når hun ikke gider sidde der mere og hun gerne vil bæres. Det er dejligt at have hænderne frie så man kan lave en masse ting samtidig. Det er dog ikke kun mig som bruger rebozoen, men også min mand. Den nem at tage af og på.

Det har været et rigtigt godt køb og den er blevet brugt rigtigt meget og mere end jeg havde forventet. Den kan bruges i mange år, også selvom børnene bliver større. Når børnene bliver endnu større vil jeg kunne anvende rebozoen som tørklæde og derved beholde alle de gode minder fra graviditeten og i de første år. Man skal ikke tænke en rebozo som massage og bæresele, men også som et tørklæde man kan bruge når børnene er blevet store. Jeg kan godt lide at rebozoen har så flotte farve og mønstre. Jeg er så glad for min rebozo, den har en god kvalitet, er blød og dejlig.

Camilla

“Vores efaring med rebozoen har været fantastisk, og jeg siger “vores” fordi rebozoen har været et glimrende redskab til ikke blot at lindre mine graviditets symptomer, såsom lændesmerter, men også til at få min partner aktivt inddraget i hele processen.

Rebozo teknikken er let at lære, så efter en workshop med Rebozo Copenhagen kunne min mand lave bevægelserne som hjalp så meget på rygsmerterne lige som det hjalp, så babyen kom til at ligge i den rigtige position.

Jeg har altid være nervøs for at skulle føde, men rebozoen har hjulpet mig til at gøre babyen og min krop så godt forberedt, at jeg kom på hospitalet kl. 8 om morgen og havde født kl. 10.44 til overraskelse for jordemoderen, som sagde at min datter bare gled ud. Jeg havde ingen rifter, ingen syninger, der var ikke tid til epidural blokade, og jeg var i stand til at forlade fødestuen gående. Så jeg kunne ikke have ønsket en bedre oplevelse.

Rebozoen er sådan en let og praktisk måde, som alle har råd til, til at gøre din graviditet og fødsel så meget bedre. Jeg vil anbefale Rebozo Copenhagen til alle vordende forældre.”

Magni

Jeg synes, det er meget nemt at anvende en rebozo til at bære mine børn i. Jeg fik lært at sætte rebozoen korrekt, hvorfor jeg ikke har fået ondt i ryggen. Vægten er godt fordelt, og man kan ikke mærke, at der hænger en lille baby i den. Den er meget nemmere at anvende end en vikler

Den er praktisk anvendelig og frigiver hænderne til at lave andre ting. Ofte falder han i søvn med det samme. Det er også muligt at give en flaske, han elsker at være i den i timevis, det er så behageligt for os begge. Nogle gange flytter jeg ham fra rebozoen til klapvognen, hvis han skal sove videre uden at vågne. Jeg bruger også rebozoen som tæppe

Vi har også brugt rebozoen under graviditeten til massage, det var en god måde at blive involveret på, og faktisk kunne jeg gøre gavn for min gravide kone. Jeg anbefaler virkelig rebozoen, det har været en fantastisk oplevelse. Jeg er overrasket over alle de måder rebozoen kan bruges på. Det har været en god investering.

Simone

“Jeg har brugt rebozoen under tredie trimester, og den har været meget nyttig.

Øvelserne har hjulpet meget til at løsne op i hele kroppen så jeg kunne slappe af. Øvelserne hjalp også under fødslen, og jeg fik hjælp af min jordemoder, som var trænet i at anvende rebozoen.

Nu efter jeg har født, er det min plan at bruge rebozoen til at bære min baby i. Stoffet er meget stærkt og føles meget blødt, og jeg elsker de stærke farver. Jeg vil bestemt anvende den mange år fremover.”

Doula Mama Pipa

Med min trofaste partner in crime Isak, som i øvrigt har været med mig til alle Doula-relaterede oplevelser (min helt egen #DoulaBaby 🤪), var vi idag ude og besøge søde Adriana fra Rebozo Copenhagen.

Hun sælger smukke rebozoer (oversat til dansk: sjal/tørklæde) importeret fra Mexico og jeg faldt for et flot grønt et, som Isak og jeg allerede har taget i brug 🥰 udover at kunne bruge den til rebozomassage og -svøbning, kan man bruge den som vikle, hvis baby eller barn op til 3 år skal bæres, eller som halstørklæde/sjal

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger Adriana, for har allerede forelsket mig i flere farver og hendes gæstfrihed

Karina Juhl Geneser

“Tænk at give sig selv lov til at mærke velværen helt ind på huden, og føle sig lykkelig i nu’et, bare ved at bære et af Adrianas Mexicanske smukke, bløde og naturlige- faktisk miljøvenlige- tørklæder, efter mit bad i havet.

Det er sådan jeg kan beskrive den gave jeg gav mig selv bare ved at investere dette tørklæde- tak, tak- tak.

Det er ihvertfald ikke det sidste jeg skal have, for jeg har brug for et til mit hår der godt må tørre i solen under håndklædet så ikke det udtørrer af solen.

Ana Paula

Jeg lærte at bruge rebozoen under min første graviditet, og for at være ærlig tror jeg, at øvelserne vi brugte under fødslen reddede mig fra at få lavet kejsersnit

eg havde en meget lang fødsel (mere end 50 timers veer) og fødslen skred ikke ordentligt frem. De brugte oxytocin til at styrke veerne og hjælpe med udvidelsen, men det virkede ikke ordenligt.

De sagde de ville checke mig en sidste gang for at se om kejsersnit var nødvendigt afhængigt af udvidelsen. Vi (min mand og jeg) bad om lidt tid til at lave rebozo øvelserne og nogle af spinning babies teknikkerne før det sidste check.

Vi lavede disse øvelser og jeg blev checket igen. Til alles overraskelse var jeg tæt på at være helt udvidet og min baby blev født en time senere.

For mig er rebozoen et vidunderligt redskab, som du kan brug når som helst (tage over dig når det er koldt, smertelindring under graviditeten, som støtte under fødslen, til at bære din nyfødte i, og mange andre ting).

Din Doula Mama

“Efter jeg blev uddannet doula mama fik jeg brug for en rebozo, så jeg kan forkæle mine klienter med lækker rebozo massage og rebozo svøbning. Jeg kontaktede Rebozo Copenhagen og jeg oplevede straks en fantastisk service!

Adriana var så sød at sende mig billeder af en helt ny sending af rebozoer hun havde fået hjem men endnu ikke havde offentliggjort på hjemmesiden, blot for at vise mig det store flotte udvalg der er 🙂 Udvælgelsesprocessen var lang fordi jeg var ubeslutsom men Adriana var så tålmodig og forstående, og da jeg endelig var klar til at købe lige den jeg skulle have, var hun hurtig med levering!

Alt i alt en rigtig god oplevelse – og jeg er blevet en smuk rebozo rigere, som bare er fantastisk til at vugge, strække og massere de skønne gravide kroppe.

Kvaliteten opleves at være let og luftig vævet med de fineste frynser og det passer lige til mig 🙂 TAK for en god handel!”

Catalina Anastasia

Idag har hele dagen været en hyggedag som mange andre dage, da jeg hjemmepasser Felix på 1 år, samtidigt med mit studie og Doulavirke.

Idag har blot været anderledes på den måde, at vi har haft en febermus, hvis eneste ønsker var masser af babs, mors rebozo og et langt varmt bad med farmand da han kom hjem fra arbejde.

Hvordan tilbringer i hyggedage?

Tak til @rebozocopenhagen for at have solgt mig den helt rigtige rebozo, som ikke kun er fantastisk til massage, men åbenbart også til små febermus!

Denne smukke rebozo er fra Rebozo Copenhagen

❤️ Det kan klart anbefales at hoppe ind på hendes side og tage et kig, for hendes rebozoer er så smukke – og behagelige at bruge!.

“Er det sådan et tørklæde?” Og ja… Ja, det er det! Rebozo er et lækkert vævet tørklæde, ofte mexicansk. Jeg bruger mine Rebozoer til at give massage og svøbe!

Men de kan også bruges til at fragte ting, som håndklæde eller tæppe, at bære sine børn tæt på sig – og meget meget mere.

Kun fantasien sætter grænser!

“Men er det kun gravide og fødende der kan få gavn af det?”

Næ, for hvem end du er, hvis altså du har lyst til at blive afspændt, være afslappet og få en rar og nærende velværeoplevelse, så er det lige noget for dig

Det Essentielle Moderliv

“I dag kom vi både omkring konkrete fødselsønsker og snakkede om hvordan lillebror kan synges til verden👶🎼 vi fik styr på moderkagen og hvad der skal ske med den efterfølgende.

Vi fik tappet og sluppet noget af den modstand og forstyrrelse mor oplever i øjeblikket, så hun med større succes kan manifestere de ønsker hun har for fødslen.

Midt i sessionen ringede det på døren og jeg modtog nye smukke håndvævet rebozoer fra @rebozocopenhagen 🧡🙏 de er simpelthen lækre at arbejde med skulle jeg hilse og sige. Mors krop var blød og hengiven efter en tur i rebozoen.

Alt i mens kørte diffuseren med olierne adaptive og aborvitae som giver guddommelig hjælp oppe fra og som favner os i nye overgange.”

Doula mama, Stine Veng

Så fik jeg mine nye rebozoer hjem😍 fantastiske farver! Som slyngemor har jeg svært ved at begrænse mig, og jeg er altid på udkig efter nye smukke vikler at bære mine børn i❤️ og nu sker det altså igen! bare som doula på jagt efter rebozoer.

Så næste gang du kommer forbi til en gang rebozomassage, kan du blive vugget i en af disse smukke rebozoer🥰 De er iøvrigt også godkendt af min egen lille doula mama herhjemme, som har været med mig på rejsen fra dag 1

Hvis du ønsker at anskaffe dig en rebozo, så er de købt hos @rebozocopenhagen hvor Adriana står klar og yder en fantastisk service. Jeg er ovenud tilfreds!

Når du har rebozoen hjemme, så kan du få din partner til at bruge den på dig før og under fødslen – og efterfølgende kan du faktisk bære dit barn i den❤️ Og! hvis din partner lige har brug for at lære det inden, så sig til😉 jeg tilbyder nemlig også at lære dig og din partner rebozo, som I kan gøre brug af op til og under fødslen❤️

Susanne

“Jeg er jordemoder or har arbejdet med rebozo i mange år og dermed afprøvet mange forskellige stoffer og materialer. Det er så vigtigt at stof og vævning føles rigtig – for at kunne arbejde ordentlig med rebozo massagen. Emma rebozoen fra rebozocopenhagen passer helt perfekt til mig. Super lækkert materiale – og virkeligt dejlight at bruge. Jeg er så glad for den.

Gurli

“Jeg bruger rebozo som tørklæde, de er utrolig behagelige at have på. Jeg kommer ikke til at bruge andre slags. Tilpas længde og størrelse, kan sættes på flere måder.