Magic of Rebozo workshop rebozo massage midwife doula

B2B – FAGPERSONER

Workshops, kurser og videresalg med mere.

Vi tilbyder faglig vejledning og muligheder for samarbejde om for eksempel kurser, uddannelsesoplæg, workshops og videresalg af rebozos til dine klienter og kunder.

Business to business for fagpersoner, klinikker, hospitaler, uddannelsesinstitutioner o.s.v. For eksempel jordemødre, doulaer, behandlere, yoga-instruktører, undervisere og studerende.

Køb rebozos: Vi forhandler ægte håndvævede rebozos til vikle eller med multifunktion: Tørklæde, bære slynge fra 0-5 år og til rebozo massage – alt i én rebozo. På lager i Ørestad med kort leveringstid.

Kontakt os: +45 31315193    info@rebozocopenhagen.dk

Oplev hvad en ægte rebozo kan gøre for dig

 • Fødselsforberedelse og graviditet med rebozo massage: Lindring, velvære og afspænding for gravide. Dyb og sikker massage.
 • Før og under fødsel: Forbedrer chancerne for en fødsel uden komplikationer. Læs evt. mere under fanesiden “rebozo massage”.
 • Til baby udviklingsspring, barn får tænder og generel omsorg: En rebozo slynge  skaber tryghed og giver nem og hurtig aflastning, når barnet har brug for ekstra omsorg ved at blive båret tæt på kroppen.
 • Hjælper forældrene med udfordringer: Bæring i en rebozo vikle eller slynge reducerer kolik, refluks og afhjælper babyens fordøjelsessystem, når barnet bæres mave-til-mave og i lodret position.
 • Behandling af stress og angst: Rebozo massage frigiver oxytocin og endorfiner, så kroppen bliver afslappet, og man føler velbehag. Man kommer let til at få spændinger, når man føler stress eller angst. Massagen behandler dette.
 • Hensynstagende massage: Kan anvendes til smerter, ømhed, handicap, kroniske smerter med mere uden at udgøre nogen risiko, så længe man stopper massagen ved ubehag.
 • Behandling ved autisme, ADHD, særligt sensitive og lignende: Rebozo massage skaber ro, tryghed og behagelig fysisk kontakt for børn med autisme, ADHD, særligt sensitive og lignende – uden overstimulering.

Kurser & workshops

22/9-2023 & 23/9-2023: Rebozo workshop – Magic of rebozo in perinatal care

Rebozo workshop: Magic of rebozo in perinatal care

WITH GUADALUPE TRUEBA, LCCE, CLC, BDT(DONA) Midwife and doula

Guadalupe Trueba has more than 45 years of rebozo experience as midwife and doula. “Traditional Mexican midwifery practices for pregnancy, birth and postpartum.” For both beginners and advanced: Learn strategies in the use of the rebozo and expand its benefits in pregnancy, both normal births and those that move away from their physiological course and after birth.

During workshop, I will demonstrate several ways to include the rebozo as a resource for physical and emotional support for childbearing women, in combination with light and deep touch, aromatherapy, acupressure, positions for labor and birth as well as postpartum.” – Guadalupe

Notice: The course is in English

Se hele beskrivelsen af workshoppen og tilmelding

Mulighederne for B2B samarbejde

Vi samarbejder og hjælper gerne

Privatklinikker, hospitaler, jordemødre, doulaer, slyngevejledere, fysioterapeuter, uddannelsesinstitutioner, klinikker, der arbejder med stress, klinikker for patienter med handicap, yoga-instruktører, behandlere for børn med autisme og ADHD med flere.

B2B – videresalg, workshops, kurser, uddannelse med mere

Vi kan tilbyde rebozo workshops, slyngevejledning, uddannelsesoplæg med praktiske øvelser og mulighed for videresalg af rebozos. Vi er også åbne for at samarbejde om flere typer af aktiviteter. Vil du videresælge rebozos til dine klienter/kursister? Vi laver gerne en pakkeløsning med en god mængderabat på rebozos.

Vi har 2 produkter: Håndvævede rebozos til vikler (size 4-6) og med multifunktion (size 1-3): Tørklæde, bære slynge fra 0-5 år og rebozo massage. Med kort leveringstid fra lager i DK.

Anvendes af danske hospitaler og fagpersoner

Vi samarbejder med flere danske hospitaler og forskellige jordemødre, doulaer, fysioterapeuter og fødselslæger med flere.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe både med spørgsmål og forespørgsler. Fortæl, hvad du er interesseret i, og vi finder en løsning skræddersyet til dit/jeres behov.

+45 31315193

info@rebozocopenhagen.dk

Eller udfyld vores kontaktformular:

  Om business to business – spørgsmål og svar

  Rebozo massage er en holistisk ikke-invasiv metode til at støtte gravide gennem deres graviditet. Det er en skånsom effektiv gravid massage, der er udviklet af mexicanske jordemødre gennem mange generationer. Rebozo massage har bredt sig til Europa og Vesten og er blevet populært i de seneste år, fordi den afhjælper graviditetsgener, lindrer og afspænder til stor lettelse og glæde for de gravide, der har prøvet metoden.

  HVAD ER REBOZO MASSAGE? 

  Rebozo massage:
  •   lindring af graviditetsmerter og – gener.
  •   sikker og naturlig afspænding musklerne.
  •   at få barnet i den rette position i bækkenet før fødslen.
  •   smertefri og bruges også til ikke-invasive vendeforsøg.
  •   vestimulering – under fødslen i vefasen.
  •   understøtter barnets rotation gennem fødselskanalen – under fødsel.
  •   kan rette op på uhensigtsmæssig hovedstilling – under fødsel.
  •   en hjælp til at kroppen kommer sig efter fødslen.
  •   også gavnlig til andre formål.
  Rebozo massage udføres med en rebozo, deraf navnet. En rebozo er et traditionelt mexicansk, håndvævet sjal/tørklæde. Massagen er blevet udviklet gennem århundreders brug af rebozoen. En rebozo håndvæves på pedalvæv af mexicanske kunsthåndværkere, som har nedarvet deres viden og teknik gennem generationer. Alle mexicanske kvinder har mindst én rebozo, som de anvender som sjal eller tørklæde, til bære deres barn og til rebozo massage.

  ANBEFALES AF JORDEMØDRE

  Flere og flere jordemødre anbefaler og anvender rebozo massage, da de selv har oplevet, hvor meget den hjælper den gravide under graviditeten, men også under fødslen, fra når de første veer sætter ind, og bagefter når kroppen skal komme sig efter fødslen.

  “VÆR GRAVID SAMMEN” – AKTIV HJÆLP FRA PARTNER

  Rebozo massage er en sjov, sikker, naturlig og effektiv måde at være gravid sammen med sin partner, venner eller familien. Med rebozoen kan fædre/partnere involvere sig i fødslen ved at udføre rebozo massage, hvilket betyder, at de aktivt hjælper med at lindre smerter og få baby i den rette position.

  HVORFOR VÆLGE EN ÆGTE REBOZO TIL REBOZO MASSAGE?

  Når man masserer med en ægte, håndvævet rebozo, får man fat i muskler på den gravide, som man ikke kan med almindelig massage med hænder eller andre typer af stof. Det er langt nemmere for en fagperson (jordemoder, doula, fødselslæge o.s.v.), da effekten opnås ved mindre fysisk arbejde, fordi stræk og mål understøtter den, der masserer. Stoffet får nemt fat, modsat andre stoftyper, der ikke omslutter på samme måde og kan glide rundt under massagen.

  HVORDAN LAVER MAN REBOZO MASSAGE?

  Rebozo massage virker ved, at man tager en rebozo og breder midten af rebozoen ud på det område af kroppen, man vil massere. Man giver massagen ved et greb på enderne af rebozoen, og så skifter man mellem tre teknikker: ryste musklerne, strække musklerne og pauser for afspænding mellem bevægelserne. 

  UNDER GRAVIDITETEN – LINDRING AF GRAVIDITETSGENER, AFSPÆNDING OG FØDSELSFORBEREDELSE

  Rebozo massagen giver den særlige virkning, at man både kan lindre graviditetsgener og smertebehandle gravide, og rebozo massagen masserer dybere ind på en sikker måde, så man, fx ved at afspænde de dybe muskler i bækkenet, påvirker babyen positivt med vuggende bevægelser, og der skabes bedre plads til babyen i maven.

  FØR FØDSEL OG VEFASEN – FØDEPOSITON OG VENDEFORSØG

  Rebozo massage kan med den rette teknik både få babyen til at rotere til rette fødeposition – klar til fødsel, massagen kan vestimulere og man kan lave smertefrit vendeforsøg på en naturlig og tryg måde for både mor og barn. Det kan fx være en jordemoder, doula eller fødselslæge, der udfører massagen. 

  UNDER FØDSEL – BARNETS ROTATION, HOVEDSTILLING & UNDGÅ KEJSERSNIT

   Rebozoteknikkens afslapper musklerne i og rundt om bækkenet, hvilket kan hjælpe med til at understøtte barnets rotation gennem fødselskanalen samt rette op på uhensigtsmæssige hovedstillinger. Rebozo massagen kan derfor også afhjælpe, at man undgår kejsersnit. Dette understøttes, hvis man får rebozo massage løbende under graviditeten. I Mexico laver de rebozo massage under fødslen (og som fødselsforberedelse), hvor fødslen går en del hurtigere, fordi massagen understøtter babyens vej gennem fødselskanalen og kvinderne slapper mere af. 

  Rebozo massage virker ved, at man tager en rebozo og breder midten af rebozoen ud på det område af kroppen, man vil massere, og man holder et greb på enderne. Man skifter mellem tre teknikker: ryste musklerne, strække musklerne og pauser for afspænding mellem bevægelserne:

  1. Ryste musklerne – man tager fat i enderne af en rebozo og trækker midten fra side til side for at lave små rystelser på det område af kroppen, man vil massere. De små rystelserne af musklerne virker lindrende og løsner musklerne op. Som nævnt i ovenstående afsnit så trænger rebozo massage dybere ind til de muskler, som den gravide har brug for bliver masseret samtidig med, at det ikke er ubehageligt for hverken mor eller baby i maven, og det er en naturlig og ikke-invasiv måde.
  2. Stræk musklerne – man tager fat i enderne af en rebozo, som omsvøber den gravide, der hvor man ønsker at strække musklerne. Man trækker/strækker rebozoen, og strækket i rebozoen får fat, så musklerne strækkes med. Ligesom ryste øvelsen, så trænger dette stræk dybere ind, og det fungerer som udstrækning af spændte og låste muskler, som man ellers ikke kan nå ind til. Strækket påvirker musklerne i mave og bækken positivt og er med til at give bedre plads til baby i maven, da afslappede muskler skaber et større rum inde i maven. Denne øvelses effekt kan man ikke opnå, hvis man anvender et andet klæde uden stræk, og målene på en rebozo er tilpasset, så den dækker det område på kroppen, som den gravide har brug for stimuleres og lindres.
  3. Pause for afspænding – at holde pause mellem ryste og stræk øvelserne giver den optimale effekt, da det hjælper musklerne til at slappe af efter den blide påvirkning, og man kan mærke, musklerne er afspændte efter massagen.

  Man opnår størst effekt ved at lave øvelserne gentagne gange.

  Du finder også vores video-guides og beskrivelse af specifikke øvelser her på siden længere nede.

  Rebozo massage kan med fordel anvendes som hensynstagende massage til at skabe ro og tryghed for børn med for eksempel autisme, ADHD, særligt sensitive, kropslig uro og lignende, da de kan føle ubehag ved sensorisk eller fysisk berøring, hvor en rebozos mål omslutter barnet på en behagelig, ikke overvældende måde.

  Strækket fra håndvævningen er samme type som en fastvikle, men med den forskel at en rebozos stof hverken føles stift eller tungt, men i stedet let og strækket arbejder med barnets bevægelse og krop på en ikke-invasiv måde. Barnet får en fysisk berøring af klædet og sansestimuleres, uden at det bliver overstimulerende, men beroligende. Det kan både hjælpe barnet med at blive roligt og til at falde i søvn.

  Rebozo Copenhagen forhandler ægte håndvævede rebozos. Vi samarbejder med lokale kunsthåndværkere i Mexico. Hvert familieværksted håndvæver unikke rebozos ud fra nedarvet viden gennem generationer. Hver families rebozos er unikke i deres farver, struktur og håndknyttede frynser i eget design. Vi støtter kunsthåndværkerne i at holde deres tradition og håndværk i live i deres lokalsamfund.

  Vi tilbyder pakkeløsninger til en fordelagtig pris, hvor du/I kan videresælge rebozos til dine kunder.

  Der er en virkelig stor forskel på at anvende en ægte håndvævet rebozo i forhold til et andet stykke klæde, som for eksempel et håndklæde, almindelig tørklæde, lagen og lignende. Rebozo massage-teknikkerne er udviklet ud fra århundreders brug af rebozos, deraf navnet. Derfor er en ægte rebozo perfekt i mål, længde og bredde, og diagonalstrækket, der giver den optimale effekt af massagen for den gravide og efterfødsel. Andre klæder kan også glide i hænderne på massøren og på den gravides krop. Der er derfor også større sikkerhed forbundet med at bruge en ægte rebozo.

  Vi får ofte tilbagemeldinger om, at fagpersoner oplever, at deres klienter/kunder starter med et andet klæde end en autentisk rebozo, men at de vender efterfølgende tilbage og ønsker at købe en rebozo. Da de har prøvet den på kurset og siden ikke har opnået samme effekt med det andet klæde, de brugte.

  Det er meget nemmere for den der masserer, da rebozoen får bedre fat under øvelserne, og derfor kræver det mindre fysisk anstrengelse. Det skåner ryggen på udøveren på længere sigt i forhold til andre klæder/stoftyper. Med en rebozo trænger massagen også dybere og skånsomt ind i musklerne. Nogle klæder har ikke stræk, og man mister derfor et vigtigt element af rebozo massagen, hvor man strækker rebozoen om kroppen, og det udstrækker musklerne på den gravide. Denne udstrækning er med til at afspænde musklerne.

  Vi samarbejder gerne om afholdelse af kurser, workshops, gravid yoga med mere kombineret med rebozo massage øvelser eller slyngevejledning.

  Vi har faglig viden indenfor rebozo massage og slyngevejledning og samarbejder med eksperter på området. Vi kan tilbyde rebozo workshops, slyngevejledning og mulighed for videresalg af rebozos. Der er også mulighed for oplæg med vidensdeling og praktiske øvelser på uddannelser fx på doulauddannelsen.

  Vi samarbejder og hjælper gerne: Privatklinikker, hospitaler, jordemødre, doulaer, slyngevejledere, fysioterapeuter, uddannelsesinstitutioner, klinikker, der arbejder med stress, klinikker for patienter med handicap, yoga-instruktører, behandlere for børn med autisme og ADHD med flere.

  Er du nysgerrig på at høre mere? Kontakt os – klik her

  Kan man ikke bare bruge håndklæde, sengelinned eller almindeligt tørklæde og lignende og spare penge?

  Her kan du læse om hvorfor, at selvom man godt kan gøre det, men at man så ikke opnår samme effekt og lindring af gener eller smerter. Det er for eksempel upraktisk, når man har alt for meget stof mellem hænderne og omkring den gravides krop til at lave øvelserne.

  Rebozoen har de rigtige mål og stræk – så du opnår fuld effekt

  Hvad kom først hønen eller ægget? Vi kan klart svare, at rebozo klædet kom først, og gennem århundreder udviklede mexicanske jordemødre rebozo massagen, som man udfører med en håndvævet rebozo. En rebozo har derfor de præcise mål både i længden og bredden, som som passer til de forskellige rebozo øvelser. En rebozo er perfekt til at få et godt greb med hænderne, og der er ikke for meget stof omkring den gravide kvindes mave eller bækken. Den er også bedre at arbejde med for fagpersoner:

  Rebozo med multifunktion – smukke og unikke

  De præcise mål er vigtige for, at massøren (for eksempel ens partner, doula eller jordemoder) kan massere i den rigtige stilling. Rebozoen er skånsom og får samtidig rigtigt fat og dybere ind i musklerne end andre stoftyper, grundet dens mål og håndvævede rebozo stræk. Det skåner ryggen for fagpersoner, der ikke skal bruge ligeså mange kræfter som med andre klæder, og man undgår at stoffet glider både i hænderne på massøren og på den gravides krop. Med en ægte rebozo kan man med sikkerhed lave de tre rebozo teknikker beskrevet i afsnittet “Hvordan laver man rebozo massage?”, og opnå mest mulig effekt af rebozo massagen.

  Alle vores rebozos til rebozo massage har desuden multifunktion, så de kan anvendes både under graviditeten til rebozo massage, efter graviditeten til at bære barnet fra 0-5 år i en slynge eller ringslynge og de kan også bruges som et tørklæde med gode minder bevaret. Vi er også lidt stolte af, at vores rebozos også er smukke, unikke og i høj kvalitet.

  En mulighed er, at man kan medbringe sin egen nyvaskede rebozo på hospitalet til rebozo massage under fødsel i vefasen. Aftal forinden med din jordemoder, doula eller fødselslæge i forhold til, hvad der er muligt.

  Efterspørgslen på rebozo massage er efterhånden blevet stor. Mange får at vide, at de bare “kan spare penge” og bruge et lagen, håndklæde eller tørklæde. Det kan man godt, men som beskrevet i forrige afsnit, så opnår man desværre ikke samme effekt af massagen. Blandt andet fordi stoffet ikke arbejder med kroppen på samme måde, det glider nemmere rundt og andre klæder er ikke har de rigtige mål og stræk.

  Hvis man bruger en ægte rebozo til rebozo massage, så får man den optimale effekt, og den arbejder dybere i musklerne, hvilket især er rart og effektivt for en gravid, der gerne vil have lindret graviditetsgener og gerne vil have løsnet ømme muskler op for eksempel i lænd og bækkenet. Mange oplever, at de får ro og glæde under deres graviditet efterfølgende.

  Du kan købe en ægte håndvævet rebozo i vores webshop. Vi samarbejder med forskellige kunsthåndværkere, der har nedarvet deres ekspertise gennem generationer. Hver har deres lokale familieværksted i Mexico med familiens udvalgte farver, struktur og afsluttede frynser, der håndknyttes/-bindes i familiens unikke design.

  Vi har seks størrelser af rebozo, som er inddelt efter hvor lange, de er. Du kan bruge alle fra størrelse -> size 1-4 til rebozo massage.

  Fagpersoner

  Du kan bruge alle fra size 1-4 til rebozo massage.

  Vi anbefaler size 2 og 3, der på længere sigt er mest skånsom for ryggen, da du opnår den bedst mulige position og længde og bredde til at arbejde fast med rebozo massage.

  Er du højere end 185 cm, så anbefaler vi, at du vælger size 3 eller 4.

  Vores anbefaling er ud fra, at vi regner med, at en fagperson vil lave rebozo massage ofte og over mange forløb. Hvorimod en privatkunde/gravid kommer til at lave rebozo massage over en kortere periode og derfor godt kan vælge ud fra, om personen også ønsker at bruge sin rebozo til tørklæde og bære slynge (size 1-3) eller som vikle (size 4-6).

  Size 1 bliver dog for kort til øvelser, hvor personen, der masserer, står op og masserer en, der ligger ned. Men den er god som supplerende rebozo til at lave massage af mindre kropsdele, for eksempel hoved eller ben.

  Size 5 og 6 er for lange til rebozo massage. De to længder passer til at lave vikler, men hvis du først og fremmest vil have en vikle og alligevel også gerne vil prøve at bruge dem lidt til rebozo massage, så prøve at binde nogle knuder i begge ender for at forkorte længde på dem, så de er nemmere at arbejde med.

  Privatkunder

  Du kan bruge alle fra size 1-4 til rebozo massage. Du kan med fordel vælge ud fra, om du ønsker en rebozo med multifunktion (tørklæde, bære slynge fra 0-5 år og til rebozo massage), som er vores size 1-3.

  Vil du gerne lave en vikle, så skal du vælge size 4, som er under vores vikle kategori, fordi size 4-6 er de længste rebozos, og man har brug for mere længde til at binde en vikle, som bindes over begge skuldre.

  En bære slynge (med multifunktion), som er vores size 1-3, bindes over én skulder. Den er til gengæld utrolig nem og hurtig at binde, også hvis du vælger en ringslynge, ved tilkøb af ringe.

  Size 1 bliver dog for kort til øvelser, hvor personen, der masserer, står op og masserer en, der ligger ned.

  Size 5 og 6 er for lange til rebozo massage. De to længder passer til at lave vikler, men hvis du alligevel gerne vil prøve at bruge dem lidt til rebozo massage, så prøve at binde nogle knuder i begge ender for at forkorte længde på dem, så de er nemmere at arbejde med.

  I dag kan man vælge mellem håndlavede ting, fabriksproducerede massevarer, fairtrade med mere. Ved Rebozo Copenhagen sælger vi varer med god samvittighed. Det vil sige, at vi støtter og samarbejder med kunsthåndværkere, der væver vores rebozos.

  Hvorfor prisen?

  • Alle vores rebozos er håndvævede på pedalvæv og frynserne er håndknyttet. Hvert familieværksted, vi samarbejder med, har deres unikke rebozos i struktur, farver og design.
  • Kvalitet tager tid. Hver rebozo tager 1-3 dage at håndvæve alt efter længden og designet. De væver deres følelser og inspiration ind i hver rebozo.
  • Vi støtter kunsthåndværkerne ved at betale en fair pris, så de tjener en god pris per styk, så de kan holde deres håndværkstradition i live og det støtter lokalsamfundets vækst.
  • Billigst er ikke bedst. Ved Rebozo Copenhagen kan vi stå 100% inde for at alt foregår under ordentlige arbejdsforhold endda med ligestilling mellem køn. Vi besøger løbende familieværkstederne i Mexico og hilser på kunsthåndværkerne. Det er en tryghed, at vi ser værkstederne og menneskerne bag, som vi har en god relation til.
  • Mindre aftryk på miljøet. Under væveprocessen udledes ingen CO2 og lignende skadelige gasarter, da vores rebozos væves på pedalvæv med håndkraft (og benarbejde). Varer, der masseproduceres på fabrik, handler oftest om kvantitet fremfor kvalitet, og holdbarheden er ofte kort og kvaliteten dårlig. Det har vi fravalgt af etiske grunde. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for kvaliteten og arbejdsprocessen.
  • Vores håndvævede rebozos kan ikke sammenlignes med kopier fra fabrik. En ægte rebozo er håndvævet. Vores rebozos adskiller sig ved kvalitet. De vejer det samme som fastvikler (270 gram per kvm), men føles lette og luftige. De er utroligt nemme at lave slynger og vikler af og at bruge til rebozo massage. Samtidig er de vævet med meget stærke tråde og vævningen øger slidstyrken. Vaskes de korrekt kan de holde i mange mange år, måske endda resten af ens liv.

  Rebozo multifunktion til rebozo massage – size 1-3

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Yellow Sand

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Ochre

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Green

  kr.620,00

  Handmade Rebozo Amaya

  Rebozo Amaya Bordeaux

  kr.750,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Natural White

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Mint

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Purple Coral

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Grey Sand

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Grey

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Yellow

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Turquoise Sand

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Mint Sand

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Sand Stripes Reef

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Orange

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Green Mint

  kr.620,00kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Turquoise

  kr.620,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Coral

  kr.699,00kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Coral Sand

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Red

  kr.785,00

  Handmade Rebozo Emma

  Rebozo Emma Sand

  kr.620,00kr.785,00

  Rebozo til vikle – size 4-6

  kr.1.100,00kr.1.199,00
  kr.920,00kr.1.199,00
  kr.1.100,00kr.1.199,00
  kr.920,00kr.1.199,00
  kr.1.100,00kr.1.199,00

  Se mere