Hvordan bruger man en rebozo?

Gennem graviditeten

Under veer ved fødsel

Efter fødslen

Som baby sele

Som sjal eller tørklæde

Og mange andre anvendelser

Under graviditeten

Under graviditeten bruges rebozoen til at give mor velvære og tryghed gennem "Manteado", som er en blød bevægelse af maven, hoved og bagdelen.

Hvis man bruge rebozoen regelmæssigt gennem de sidste tre måneder af graviditeten, er der større chance for at baby vil rotere og lettere trænge ned gennem fødselskanalen således at kejsersnit i mange tilfælde kan undgås.

Under fødslen

Rebozoen får far/partner til at spille en vigtig rolle gennem graviditet og fødslen.

De fleste mænd / partnere vil gerne høre om deres forventede rolle under fødslen og er meget interesseret i at støtte deres partner.

Med rebozoen er fædre / partnere involveret i fødslen ved at udføre rebozo massage, hvilket betyder, at de aktivt hjælper med at lindre smerter og få baby i den rette position.

Rebozo -teknikken hjælper med at mødre kan slappe af med en naturlig smertelindring method og give dem mere komfort. De teknikker, der bruges under tidlig eller aktiv fødsel, hjælper med at mobilisere moderens bækken, som hjælpe babyen til at få den gode position til fødslen.

Postpartum

Efter fødsel er rebozen blevet brugt som en gammel teknik af maxicanske jordemødre til at lukke den åndelige, følsesmessige og fysiske åbning som opstår hos kvinder efter fødslen.

Kroppen bliver pakket ind i dele fra fødder til hoved eller fra hoved til fødder. Ved at holde rebozoen med hænderne laver man et blidt men fast træk som genskaber den lukkede fornemmelse.

Babysele

Til at bære babyen i. Rebozoen danner en vidunderlig og perfekt rede til din baby.

Der er flere og flere studier som viser, at nyfødte og små børn har behov for at være så tæt på deres forældre som muligt af to grunde 1 den psykisk-emotionelle faktor, og 2 den fysiske udvikling, begge fundamentale i opdragelsen og den naturlige udvikling af et menneske

Det er her rebozoen spiller en meget vigtig rolle, da den bringer babyen så tæt som muligt til sin mor.

Som sjal eller tørklæde

Din rebozo følger dig I alle faser af dit liv.

Du bruger rebozoen under graviditeten og derefter som babysele, senere kan du altid bruge den som sjal eller tørklæde ved en hver lejlighed.

Du kan også bruge den som et tæppe til dig eller din baby når det er koldt. Ved at bruge rebozoen som sjal eller tørklæde resten at dit liv, fastholder du minderne om din baby.

Andre anvendelser

Rebozo Amaya Blue with Karina

Shop smukke multifunktionelle rebozos

Alle vores rebozos er håndvævede af dygtige lokale kunsthåndværkere.

Ægte mexicansk design forenet med skøn nordisk stil. Mindre aftryk på miljøet: Alle rebozos fra Rebozo Copenhagen er håndlavet manuelt med hånd- og fodkraft på en pedalvæv, og frynserne er håndknyttet. Det tager 1-3 dage at håndvæve hver rebozo.