FIND DIN STØRRELSE TIL VIKLER & SLYNGER

Sådan finder du den rette størrelse. Vælg mellem rebozo til vikle eller rebozo til slynge med multifunktion: Bære slynge, tørklæde og rebozo massage.

Vores håndvævede rebozos er tætte og bløde og med diagonal stræk, der er bedst ergonomisk både for barnet og moren/partneren. Kan bruges fra barnet er nyfødt – alder fra 0-4 år / 2,5 kg – 20 kg. Vi har EU-certifikat.

REBOZO TIL VIKLE

Til vikle – size 4-6

REBOZO TIL SLYNGE

Med multifunktion – size 1-3

En tryg og sikker rede – babyen husker livmoderen

Fordele:

Babyer er på deres sikre sted, græder mindre og sover mere hjerte til hjerte eller på deres mors ryg. De mærker hendes ånde, hendes hjerte og husker livmoderen. Babyer som er i tæt kontakt med deres mor/far er mere komfortable, rolige og føler sig trygge. En rebozo er sikker og ergonomisk korrekt. Den giver optimal støtte til et voksende babyhoved og rygsøjlen.

Hvornår:

Fra nyfødt og til 4 år – med samme tæthed som en fastvikle, men føles blød og følger barnets og morens eller partnerens krop. En ægte rebozo er håndvævet, og der er som sådan ingen begrænsning på, hvor meget man må bære sin baby/sit barn så længe man følger vores sikkerhedsvejledning.