VEJLEDNING OG VIDEO-GUIDES TIL REBOZO MASSAGE

Leder du efter fødselsforberedelse og gravid øvelser til at styrke dig selv fysisk og mentalt inden du skal føde? Vi anbefaler varmt rebozo massage. 

Hvad er rebozo massage? Hvordan laver man rebozo massage? Vidste du, at rebozo massagen er udviklet gennem århundreders brug af rebozos?

På denne side får du vejledning og video-guides til rebozo massage. Du kan fx gøre det med din partner eller en ven.

Rebozo Marie Blue Light Grey tørklæde til rebozo massage for par
rebozo massage behandler.

Vi forhandler smukke rebozos med multifunktion:

✓ Tørklæde ✓ Bære slynge ✓ Rebozo massage (gravid massage)

Ved at vælge Rebozo Copenhagen støtter du unikke kunsthåndværkere i at holde deres håndværkstradition i live og deres lokalsamfund. Vores rebozos væves under etisk ansvarlighed med en fair styk pris og ligestilling mellem køn. Hensyn til miljøet: Vores rebozos væves med hånd- og fodkraft på en pedalvæv. Hver rebozo tager 1-3 dage at væve.

“Vi væver vores følelser, familieliv og historie ind i designet og farverne. Rebozoen er meget mere end et stykke stof” 

Carlos, kunsthåndværker

Alt om rebozo massage – spørgsmål og svar 

Rebozo massage er en holistisk ikke-invasiv metode til at støtte gravide gennem deres graviditet, metoden er oprindeligt fra Mexico. Det er en skånsom effektiv gravid massage, der er udviklet gennem mange generationer af dygtige jordemødre, der selv har erfaret, hvordan den hjælper gravide igennem graviditeten, under veerne ved fødslen og efterfødsel.

HVAD ER REBOZO MASSAGE? 

Rebozo massage er:
  – lindring af graviditetsmerter og – gener
  – sikker og naturlig afspænding af de muskler, hvor du har behovet
  – til at få barnet i den rette position i bækkenet før fødslen
  – smertefri og bruges også til ikke-invasive vendeforsøg
  – vestimulering – under fødslen i vefasen
  – en hjælp til at kroppen kommer sig efter fødslen
  – også gavnlig til andre formål
Rebozo massage udføres med en rebozo, deraf navnet. En rebozo er et traditionelt mexicansk, håndvævet sjal/tørklæde. Massagen er blevet udviklet ud fra rebozoens præcise mål og stræk.
En rebozo væves af mexicanske kunsthåndværkere, som har nedarvet deres viden og teknik gennem generationer. Alle mexicanske kvinder har mindst én rebozo, som de anvender som sjal eller tørklæde til at pynte sig, og til bære deres barn samt til rebozo massage.

DEL DIN GRAVIDITET – En måde at være gravid sammen

Rebozo massage er en sjov, sikker, naturlig og effektiv måde at være gravid sammen med din partner, venner eller familien. Det er en oplevelse, du vil kunne huske og se tilbage på med en rar følelse.

REBOZO MASSAGE LINDRER GENER OG AFSPÆNDER

Når man masserer med en ægte, håndvævet rebozo, får man fat i muskler på den gravide, som man ikke kan med almindelig massage med hænder eller andre typer af stof. En rebozo er også langt nemmere at arbejde med for en fagperson (jordemoder, doula, fødselslæge o.s.v.), da effekten opnås ved mindre fysisk arbejde, hvor stræk og mål understøtter den, der masserer, og stoffet får nemt fat, modsat andre stoftyper, der ikke omslutter på samme måde og kan glide rundt under massagen.

Rebozo massagen giver den særlige virkning, at man både kan lindre graviditetsgener og smertebehandle gravide, og rebozo massagen masserer dybere ind på en sikker måde, så man, fx ved at afspænde de dybe muskler i bækkenet, påvirker babyen positivt med vuggende bevægelser, og der skabes bedre plads til babyen i maven.

Det er blandt andet også derfor, at rebozo massage med rette teknik både kan få babyen til at rotere til rette fødeposition – klar til fødsel, massagen kan vestimulere og man kan lave smertefrit vendeforsøg på en naturlig og tryg måde for både mor og barn.

Hvis du er gravid og vil prøve at få baby til at rotere sig, vendeforsøg eller vestimulation, så henvend dig til en, der er fagperson og arbejder med rebozo massage i sit virke. Det kan fx være en jordemoder, doula eller fødselslæge. Du er også velkommen til at kontakte os, så sender vi gerne en liste af fagpersoner, som har erfaring med rebozo massage.

Vidste du, at rebozo massage også kan anvendes til at skabe ro og tryghed for børn med for eksempel autisme, ADHD eller særlig sensitive, da de kan føle ubehag ved sensorisk eller fysisk berøring, hvor en rebozos mål omslutter på en behagelig ikke overvældende måde, og barnet får en fysisk berøring af klædet, der ikke er overstimulerende, men beroligende. Det kan både hjælpe barnet med at blive roligt og til at falde i søvn.

Under graviditet oplever flere gravide, at den ekstra vægt på krop og ved maveområdet kan give gener. Det kan for eksempel være belastning af ryg, ubehag i bækkenområdet eller smerter i benene. Man tager typisk mellem ca. 5-20 kg på under en graviditet, så det er ikke så underligt, hvis man føler sig lidt tung og besværet. Kroppen bliver udfordret og musklerne kommer på overarbejde.

Rebozo massage er blevet populært i de seneste år, fordi den netop går ind og afhjælper de graviditetsgener og lindrer og afspænder til stor lettelse og glæde for de gravide, der har prøvet metoden.

ANBEFALES AF JORDEMØDRE

Flere og flere jordemødre anbefaler og anvender rebozo massage, da de selv har oplevet, hvor meget den hjælper den gravide under graviditeten, men også under fødslen, fra når de første veer sætter ind, og bagefter når kroppen skal komme sig efter fødslen.

Rebozo massage virker ved, at man tager en rebozo og breder midten af rebozoen ud på det område af kroppen, man vil massere. Man giver massagen ved et greb på enderne af rebozoen, og så skifter man mellem tre teknikker: ryste musklerne, strække musklerne og pauser for afspænding mellem bevægelserne. Læs mere om teknikkerne i afsnittet: “Hvordan laver man rebozo massage?”.

Rebozo massage kan med fordel anvendes som hensynstagende massage til at skabe ro og tryghed for børn med for eksempel autisme, ADHD, særligt sensitive, kropslig uro og lignende, da de kan føle ubehag ved sensorisk eller fysisk berøring, hvor en rebozos mål omslutter barnet på en behagelig, ikke overvældende måde.

Strækket fra håndvævningen er samme type som en fastvikle, men med den forskel at en rebozos stof hverken føles stift eller tungt, men i stedet let og strækket arbejder med barnets bevægelse og krop på en ikke-invasiv måde. Barnet får en fysisk berøring af klædet og sansestimuleres, uden at det bliver overstimulerende, men beroligende. Det kan både hjælpe barnet med at blive roligt og til at falde i søvn.

Hvis du har problemer, større ubehag eller komplikationer under din graviditet bør du rådføre dig ved en fagperson før du prøver rebozo massage. Det kan være en jordemoder, doula eller fødselslæge.

Rebozo massage virker ved, at man tager en rebozo og breder midten af rebozoen ud på det område af kroppen, man vil massere, og man holder et greb på enderne. Man skifter mellem tre teknikker: ryste musklerne, strække musklerne og pauser for afspænding mellem bevægelserne:

  1. Ryste musklerne – man tager fat i enderne af en rebozo og trækker midten fra side til side for at lave små rystelser på det område af kroppen, man vil massere. De små rystelserne af musklerne virker lindrende og løsner musklerne op. Som nævnt i ovenstående afsnit så trænger rebozo massage dybere ind til de muskler, som den gravide har brug for bliver masseret samtidig med, at det ikke er ubehageligt for hverken mor eller baby i maven, og det er en naturlig og ikke-invasiv måde.
  2. Stræk musklerne – man tager fat i enderne af en rebozo, som omsvøber den gravide, der hvor man ønsker at strække musklerne. Man trækker/strækker rebozoen, og strækket i rebozoen får fat, så musklerne strækkes med. Ligesom ryste øvelsen, så trænger dette stræk dybere ind, og det fungerer som udstrækning af spændte og låste muskler, som man ellers ikke kan nå ind til. Strækket påvirker musklerne i mave og bækken positivt og er med til at give bedre plads til baby i maven, da afslappede muskler skaber et større rum inde i maven. Denne øvelses effekt kan man ikke opnå, hvis man anvender et andet klæde uden stræk, og målene på en rebozo er tilpasset, så den dækker det område på kroppen, som den gravide har brug for stimuleres og lindres.
  3. Pause for afspænding – at holde pause mellem ryste og stræk øvelserne giver den optimale effekt, da det hjælper musklerne til at slappe af efter den blide påvirkning, og man kan mærke, musklerne er afspændte efter massagen.

Man opnår størst effekt, hvis man laver rebozo massage gentagne gange.

Du finder også vores video-guides og beskrivelse af specifikke øvelser her på siden længere nede.

Svaret er både ja og nej.

Det vil sige, nej, til at man kan lave rebozo alene, fordi der skal være to personer: En, der modtager, og en, der laver massagen.

Ja, til at man sagtens kan lave det derhjemme og andre steder.

Du kan selv lave rebozo massage på andre eller få en anden til at lave rebozo massage på dig. For eksempel en ven eller en partner. Vi anbefaler, at man prøver at bytte roller lidt, så den, der udfører, prøver det lidt på egen krop. Det giver en bedre forståelse for, hvordan det føles og virker, og man bliver bedre til at udføre massagen. Som gravid skal man selvfølgelig mærke efter sin egen grænse i forhold til fysisk anstrengelse. Vi synes ikke, at en gravid skal belaste sig selv, så hvis man bytter roller kortvarigt, bør den gravide helt undgå øvelser med løft og mærke efter, at der ikke føles ubehag, mens rollerne er byttet. 

Har man problemer, større ubehag eller komplikationer under sin graviditet skal man dog rådføre sig med en fagperson (jordmoder, doula, fødselslæge etc.) før man prøver rebozo massage.

Vil du gerne have rebozo massage til at rotere din baby til rette fødeposition, vendeforsøg, hvis dit barn er i sædestilling (med numsen nedad) eller under veer og vestimulation under fødslen i vefasen? Så bør du rådføre dig ved en fagperson, for eksempel en jordemoder, doula eller fødselslæge, der anvender rebozo massage som redskab til fødselsforberedelse og under fødsel. Måske kender din jordemoder, allerede til rebozo massage, og kan rådgive dig? Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en henvisning til nogle forskellige fagpersoner, vi kender til, der laver rebozo massage.

Du kan finde både video-guides og beskrivelse af øvelser til rebozo massage her på siden.

Du kan selv lave rebozo massage på andre eller få en anden til at lave rebozo massage på dig. For eksempel en ven eller en partner. Få mere at vide i ovenstående afsnit “Kan jeg lave rebozo massage selv?”.

Rebozo massage virker lindrende på graviditetsgener, smerter og giver afspænding. Man kan lave rebozo massage under graviditet, i vefasen under fødsel og efterfødsel.

Man kan med fordel deltage i et kursus med fødselsforberedelse eller en workshop med rebozo massage, hvor en fagperson kan hjælpe og vejlede, så du lærer de forskellige teknikker og øvelser på bedst mulige måde og kan bruge dem efterfølgende. Rebozo massage er gennem de seneste år blevet mere og mere populær, da der er en tydelig forskel efter behandlingen, og det i de fleste tilfælde giver en langt bedre eller smertefri graviditet. Mange oplever også, at de får nemmere ved at føde, og at de slapper mere af under veerne. Derfor er der efterhånden en del klinikker og fagpersoner, der tilbyder rebozo massage.

Vi samarbejder også med flere danske hospitaler. Hvidovre Hospital, Herlev Hospital, Rigshospitalet og Kolding Hospital blandt andet anvender rebozo massage i praksis for gravide og par.

Nogle hospitaler tilbyder rebozo massage, hvor de anvender et lagen. Hvis du selv medbringer din egen nyvaskede rebozo, kan de bruge den til massagen, hvis du har lavet en aftale om det med dem forinden. Det vil give dig den bedste effekt, da rebozo massage teknikken er udviklet gennem mange århundreders brug af håndvævede rebozos og efter deres mål og stræk.

Vores rebozos har multifunktionelle, så du kan bruge dem til rebozo massage og efterfølgende til at bære dit barn fra 0-5 år i en slynge eller ringslynge. Du kan desuden bruge din rebozo som tørklæde og sjal, så du kan bære dine kærlige minder med dig om din tid som gravid og med din baby og lille barn. Du kan se vores udvalg af rebozos til massage – klik her.

Rebozo Copenhagen afholder også kurser/events, ofte i samarbejde med en fagperson inden for fødselsområdet eller en yoga-instruktør, der tilbyder rebozo massage sammen med gravid yoga. Vi afholder også workshops i samarbejde med en mexicansk ekspert i rebozo massage for fagpersoner, der vil lære mere eller gerne vil starte op med rebozo massage som redskab/praktisk øvelse til deres kurser og workshops.  Der bliver hurtigt udsolgt til disse event. Følg med her på siden for at se løbende event, som vi afholder ca. 3-4 gange om året eller følg os på instagram, hvor vi også deler kommende events: @rebozocopenhagen

Vi er i gang med at udarbejde et nyhedsbrev. Når det er stablet på benene, vil du også kunne få først besked om kommende events som modtager af nyhedsbrevet, og vi vil dele tips og vejledning samt særlige tilbud med mere.

Nogle tænker måske, at de bare kan bruge håndklæde, sengelinned eller almindeligt tørklæde og lignende. Her kan du læse om, at selvom man kan gøre det, hvorfor man så ikke opnår samme effekt og lindring af gener eller smerter. Det er blandt andet upraktisk, når man har alt for meget stof mellem hænderne og omkring den gravide krop til at lave øvelserne. Du kan medbringe din egen nyvaskede rebozo på hospitalet til rebozo massage under fødsel i vefasen. Aftal forinden med din jordemoder, doula eller fødselslæge i forhold til, hvad der er muligt.

Rebozoen har de rigtige mål og stræk – så du opnår fuld effekt

Hvad kom først hønen eller ægget? Vi kan klart svare, at rebozo klædet kom først, og gennem århundreder udviklede mexicanske jordemødre rebozo massagen, som man traditionelt udfører med en håndvævet rebozo. En rebozo har derfor de præcise mål både i længden og bredden, som som passer til de forskellige rebozo øvelser. En rebozo er perfekt til at få et godt greb med hænderne, og der er ikke for meget stof omkring den gravide kvindes mave eller bækken. Den er også bedre at arbejde med for fagpersoner:

De præcise mål er vigtige for, at massøren (for eksempel ens partner, doula eller jordemoder) kan massere i den rigtige stilling. Rebozoen er skånsom og får samtidig rigtigt fat og dybere ind i musklerne end andre stoftyper, grundet dens mål og håndvævede rebozo stræk. Derfor skåner det også ryggen for fagpersoner, der ikke skal bruge ligeså mange kræfter som med andre klæder, og man undgår at stoffet glider både i hænderne på massøren og på den gravides krop. Med en ægte rebozo kan man med sikkerhed lave de tre rebozo teknikker beskrevet i afsnittet “Hvordan laver man rebozo massage?”, og opnå mest mulig effekt af rebozo massagen. Hvis målene ikke passer til den gravides krop, og der ikke er stræk i klædet, man anvender, så mister man desværre en stor del af den gavnlige effekt.

Alle vores rebozos til rebozo massage har desuden multifunktion, så de kan anvendes under graviditeten til rebozo massage, efter graviditeten til at bære barnet fra 0-5 år i en slynge eller ringslynge og det kan også bruges som et tørklæde med gode minder bevaret.

Efterspørgslen på rebozo massage er efterhånden blevet stor. Mange får at vide, at de bare “kan spare penge” og bruge et lagen, håndklæde eller tørklæde. Det kan man godt, men som beskrevet i forrige afsnit, så opnår man desværre ikke samme effekt af massagen. Blandt andet fordi stoffet ikke arbejder med kroppen på samme måde, det glider nemmere rundt og andre klæder er ikke tilpasset mål, der passer til kroppen. Nogle klæder, folk anvender, har ikke stræk, og så mister man også en vigtig del af rebozo massagen, da strækket i en rebozo er med til at få fat i musklerne og gør det nemmere at lave øvelserne.

Hvis man bruger en ægte rebozo til rebozo massage, så får man den optimale effekt, og den arbejder dybere i musklerne, hvilket især er rart og effektivt for en gravid, der gerne vil have lindret graviditetsgener og gerne vil have løsnet ømme muskler op for eksempel i lænd og bækkenet.

Du kan købe en ægte håndvævet rebozo i vores webshop. Vi samarbejder med forskellige kunsthåndværkere, der har nedarvet deres ekspertise gennem generationer. Hver har deres lokale familieværksted i Mexico med familiens udvalgte farver, struktur og afsluttede frynser, der håndknyttes/-bindes i familiens unikke design.

Shop rebozos til rebozo massage

Vi har seks størrelser af rebozo, som er inddelt efter hvor lange, de er. Du kan bruge alle fra størrelse -> size 1-4 til rebozo massage.

Privatkunder

Du kan bruge alle fra size 1-4 til rebozo massage. Du kan med fordel vælge ud fra, om du ønsker en rebozo med multifunktion (tørklæde, bære slynge fra 0-5 år og til rebozo massage), som er vores size 1-3.

Vil du gerne lave en vikle, så skal du vælge size 4, som er under vores vikle kategori, fordi size 4-6 er de længste rebozos, og man har brug for mere længde til at binde en vikle, som bindes over begge skuldre.

En bære slynge (med multifunktion), som er vores size 1-3, bindes over én skulder. Den er til gengæld utrolig nem og hurtig at binde, også hvis du vælger en ringslynge, ved tilkøb af ringe.

Size 1 bliver dog for kort til øvelser, hvor personen, der masserer, står op og masserer en, der ligger ned.

Size 5 og 6 er for lange til rebozo massage. De to længder passer til at lave vikler, men hvis du alligevel gerne vil prøve at bruge dem lidt til rebozo massage, så prøve at binde nogle knuder i begge ender for at forkorte længde på dem, så de er nemmere at arbejde med.

Fagpersoner

Du kan bruge alle fra size 1-4 til rebozo massage.

Vi anbefaler size 2 og 3, der på længere sigt er mest skånsom for ryggen, da du opnår den bedst mulige position og længde og bredde til at arbejde fast med rebozo massage.

Er du højere end 185 cm, så anbefaler vi, at du vælger size 3 eller 4.

Vores anbefaling er ud fra, at vi regner med, at en fagperson vil lave rebozo massage ofte og over mange forløb. Hvorimod en privatkunde/gravid kommer til at lave rebozo massage over en kortere periode og derfor godt kan vælge ud fra, om personen også ønsker at bruge sin rebozo til tørklæde og bære slynge (size 1-3) eller som vikle (size 4-6).

Size 1 bliver dog for kort til øvelser, hvor personen, der masserer, står op og masserer en, der ligger ned. Men den er god som supplerende rebozo til at lave massage af mindre kropsdele, for eksempel hoved eller ben.

Size 5 og 6 er for lange til rebozo massage. De to længder passer til at lave vikler, men hvis du først og fremmest vil have en vikle og alligevel også gerne vil prøve at bruge dem lidt til rebozo massage, så prøve at binde nogle knuder i begge ender for at forkorte længde på dem, så de er nemmere at arbejde med.

shop rebozos til rebozo massage

Video-guides til rebozo massage 

Praktiske øvelser med rebozo massage

Manteada rebozo øvelse

Virkning:

– Afslapper lænd, bækkenbund og balder.
– Hjælper på generelle rygsmerter

Hvornår:

Under graviditet

Under fødsel

Efterfødsel

Vejledning og tips

– Anbring midten af rebozoen rundt om den gravide kvindes hofter, således at den dækker balderne fra taljen til lårene.

– Med et greb om enderne på rebozoen, bevæg rebozoen i en kort frem og tilbage rytme, eller i en hurtig vibrerende bevægelse som den gravide selv vælger. Det vil sige, at du ryster bagdelen fra side til side. (Se evt. video ovenfor.)

– Du kan også bevæge den i en 8 tals bevægelse til fuldstændig afslappelse af bækkenbunden.

– Forsøg at være så tæt på den gravide som muligt idet du enten knæler eller sidder på hug på begge knæ. Når du presser rebozoen nedad mod kroppen, vil du desuden involvere lænden i bevægelsen. Presser du rebozoen fremad vil du samtidig give massage til balderne, hvilket har en afslappende effekt på bækkenbunden.

– Vi anbefaler, at hvis du bruger fødebold, skal du lægge et blødt klæde på bolden, for at gøre det mere behageligt i forhold til lugt og behagelig hudkontakt.

Stående rygmassage øvelse

Virkning:

Afspænder lænd og bækken.

Hvornår:

Under graviditet

Under fødsel

Vejledning og tips

– Den gravide skal stå med let spredte ben. Tag sokker og sko af (bare tæer) for at undgå at glide.

– Anbring rebozoen rundt om hofterne, fra taljen til øverste del af lårene, så hele bækkenarealet er dækket.

– Centrum af rebozoen skal være på kvindens haleben med lige lange stykker stof at holde på begge sider.

– Grib fat om begge ender af rebozoen, vær sikker på at du har et fast greb ved at vikle dem rundt om håndleddet

– Start med en afslappet rytme ved at trække fra den ene side til den anden. Du skal bevæge dig på samme måde som den gravide, sådan at hun ikke kommer til at tage føringen og bevæger rebozoen selv.

– Det kan være små eller store bevægelser afhængig af den gravides ønsker.

Talje Massage

– Den gravide står, som beskrevet ovenfor, eller sidder ned med rebozoen halvt foldet rundt om tajlen.

– Kvinden kan vælge at have armene indeni eller udenfor rebozoen, hvis hun har armene udenfor giver det mere bevægelighed i skuldrene.

Siddende – massage af skuldre og ryg

Virkning:

– Afslapper skuldre, ryg og krop
– Forbedrer veerne – vestimulering

Hvornår:

Under fødslen

Under graviditet

Vejledning og tips

– Den gravide skal sidde på kanten af stolen, så der er plads til at hun kan læne sig tilbage.

– Anbring den åbne rebozo over skuldre og ryg med midten af rebozoen på ryggen, så der er lige lange stykker stof tilovers på begge sider. Når kvinden læner sig tilbage skal hun føle sig støttet af rebozoen på begge sider.

– Træk nu rebozoen fra side til side. Start langsomt, stigende til en mere intensiv rytme. Hold skiftevis korte pauser. 

– For at være sikker på fortsat afslapning, spørg kvinden hvad hun foretrækker. 

En miniserie om rebozo massage

JORDEMODER LAURA FORTÆLLER OM HENDES REBOZO-EVENTYR I MEXICO

Afsnit 1 – Om rebozo i graviditeten

Den danske jordemoder Laura har rejst og boet i en periode i Mexico for at blive oplært i rebozo massage og for at lære om mexicansk fødekultur. Hun fortæller om hendes oplevelser med en traditionelle mexicansk jordemoder Angelina.

Indehaver af Rebozo Copenhagen, mexicansk fødte Adriana, fortæller om hendes egen erfaring med rebozo og starten på hendes rebozo-eventyr.

– Denne video er lavet af Susanne, indehaver af Jordemoderen. Susanne er en passioneret jordemoder med over 16 års erfaring og IBCLC uddannet ammekonsulent. Hun har arbejdet med rebozo i 8 år og elsker rebozo magi!

ReBOZO MASSAGE ER NATURLIG OG SIKKER GRAVID MASSAGE

Rebozo massage behandler og lindrer graviditetsgener

Rebozo massage bruges under graviditeten som smertelindrende og afslappende massage til ryg, lænd, balder og bækkenbund. Den hjælper til at få babyen i en god position før fødslen, og kan også få babyen til at vende sig korrekt.

Anvendes på danske hospitaler og af fagpersoner til fødselsforberedelse.

Rebozo-teknikken anvendes på danske hospitaler: Hvidovre Hospital, Rigshospitalet, Herlev Hospital med flere. Anvendes også på mange hospitaler rundt om i verden. Jordemødre og doulaer anvender den til deres kurser med fødselsforberedelse, til workshops og som hjælpende redskab til gravide.

Webshop med ægte rebozos til rebozo massage

I vores webshop finder du et godt udvalg af autentiske rebozos til rebozo massage – nordisk stil kombineret med autentisk mexicansk håndværk. Ved at vælge Rebozo Copenhagen støtter du lokale kunsthåndværkere i at holde deres tradition og håndværk i live i deres lokalsamfund.

Rebozo multifunktion til rebozo massage – size 1-3

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Yellow Sand

kr.785,00

Handmade Rebozo Amaya

Rebozo Amaya Bordeaux

kr.750,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green Mint

kr.620,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Mint Sand

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Orange

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Grey

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Purple Coral

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Natural White

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Ochre

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Red

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Yellow

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Turquoise

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Coral

kr.699,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Grey Sand

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand Stripes Reef

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Coral Sand

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand

kr.620,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Mint

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Turquoise Sand

kr.785,00

Rebozo til vikle – size 4-6

kr.920,00kr.1.199,00
kr.1.100,00kr.1.199,00
kr.1.100,00kr.1.199,00
kr.1.100,00kr.1.199,00
kr.920,00kr.1.199,00

Se mere