FIND DIN STØRRELSE TIL VIKLE

Her på siden kan du få hjælp til at finde din størrelse til vikle, og vi har samlet en oversigt over muligheder for binding af forskellige vikler til at bære dit barn (fra 0-5 år) ud fra længden på din rebozo. 
Vores håndvævede rebozos er fastvikler i 100% bomuld med diagonal stræk, der er bedst ergonomisk både for barnet og moren/faren. Kan bruges fra barnet er 0-5 år.
For størrelsesvejledning til rebozo med multifunktion (size 1-3), der både kan anvendes som bære slynge, tørklæde og til rebozo massage - klik her

Rebozo til vikle 

Vi har tre størrelser, du kan bruge som vikle. Size 4, 5 og 6. Tag udgangspunkt i din egen tøjstørrelse og vælg ud fra følgende størrelser/sizes: 
Size 4 (xs-s) - længde 3,70 meter ✓ vikle og ✓ rebozo massage 
Size 5 (m-l) - længde 4,20 meter ✓ vikle
Size 6 (l-xl) - længde 4,70 meter ✓ vikle
Alle vores rebozos er ægte og håndvævede. Du kan lave vikler med vores udvalg af rebozos til vikle. De føles lette og luftige, men har samme gram per kvadratmeter = 270 gram per kvm. Vores rebozos til vikler er meget stærke og holdbare med maximal støtte, så du trygt kan bruge din rebozo til vikle til dit barn fra 0-5 år.

Søger du rebozo til massage?

Du kan bruge size 4 både til vikle og rebozo massage. Vi anbefaler ikke size 5 og 6 til rebozo massage, da de bliver for lange, og det bliver upraktisk. Du kan dog prøve at binde knude(r) i begge ender for at forkorte længden og få et bedre greb, hvis du alligevel vil prøve at bruge size 5 og 6 til rebozo massage.
Hvis du først og fremmest ønsker at bruge din rebozo til rebozo massage, så anbefaler vi, at du i stedet vælger size 2 og 3, som er vores rebozo med multifunktion (size 1-3) - se udvalg her. Du kan også bruge size 1 til rebozo massage af mindre kropsdele. Size 1 er dog ikke lang nok til, at personen, der udfører massagen, kan stå op og lave massagen.
Hvis du er højere end 185 cm og er fagperson, der arbejder med rebozo massage, så anbefaler vi, at du vælger size 3 eller 4. 

Rebozo til par - nem og praktisk også til mænd

Vidste du, at en rebozo vikle er meget nem at dele med din partner/mand? I skal vælge størrelsen ud fra den, der bruger den største størrelse, og så kan den tilpasses jer begge. Man kan binde en ekstra knude, hvis man vil have kortere ender hængende. 

Forslag til binding af rebozo vikle 

Du kan lave disse forskellige bindinger/bæringer:
Size 4: (Længde 3,70 meter): Rygbæring, Short ruckless bikini (RBC), Front Wrap Cross Carry (FWCC), Pocket Wrap Cross Carry og Hip Wrap Cross Carry. Double Hammock Carry (DH), Front Cross Carry, Kangaroo Carry (DH), Poppins Carry og Rucksack Carry. 
Size 5: (Længde 4,20 meter): Short ruckless bikini (RBC), Front Wrap Cross Carry (FWCC), Pocket Wrap Cross Carry og Hip Wrap Cross Carry. Double Hammock Carry (DH), Front Cross Carry, Kangaroo Carry (DH), Poppins Carry og Rucksack Carry. 
Size 6: (Længde 4,70 meter): Short ruckless bikini (RBC), Front Wrap Cross Carry (FWCC), Pocket Wrap Cross Carry og Hip Wrap Cross Carry. Double Hammock Carry (DH), Front Cross Carry, Kangaroo Carry (DH), Poppins Carry og Rucksack Carry. 

Sådan kommer du nemt i gang

Se vores vejledning, tips og video-guides, så du nemt kan komme i gang med at bruge din rebozo til vikle. Her finder du også vores sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning til din rebozo.

Video eksempel på anvendelse 

Vikle binding: Front wrap cross carry (fwcc)

Rebozo til vikle - size 4-6

kr.890,00kr.990,00
kr.890,00kr.990,00
kr.890,00kr.920,00
kr.920,00kr.990,00
kr.920,00kr.990,00
kr.920,00kr.990,00
kr.890,00kr.990,00
kr.890,00kr.990,00
kr.920,00kr.990,00

EN VIDUNDERLIG REDE TIL DIT BARN

Rebozo vikler er sikre, ergonomiske og i høj kvalitet

Flere studier viser, at nyfødte og små børn har behov for at være så tæt på deres forældre som muligt for bedre psykisk-emotionel og fysisk udvikling. En rebozo vikle danner en vidunderlig og perfekt rede til din baby. Den giver optimal støtte til et voksende babyhoved og rygsøjlen.

Holder babyen rolig og glad

Babyer som er i tæt kontakt med deres mor/far er mere komfortable, rolige og sikre. Babyen føler sig tryg ved at kunne se ud, uden at blive overstimuleret. Ved at være i samme højde som mor/far/partner bliver babyen let integreret i det sociale liv. Du har mulighed for at amme, flaskemade eller lave andet med hænderne fri.

Reducerer kolik

I en rebozo vikle afhjælper mave-til-mave og lodret position fordøjelsessystemet og reducerer kolik.