SLYNGE TIPS OG VIDEO-GUIDES

Sådan kommer du nemt i gang

Her på siden finder du tips og video-guides til, hvordan du binder en slynge, både bundet med en knude eller ringe.

Alle vores rebozos er faste og bløde med diagonalstræk for maximal støtte for barn og mor/partner. Du kan bære dit barn fra 0-5 år.

Slynger: Size 1-3 er længde mellem 2,20 meter til 3,00 meter og kaldes en slynge. Bindes over én skulder eller rygbæring.

Ved at vælge ægte håndvævede rebozos fra Rebozo Copenhagen støtter du kunsthåndværkere i at holde deres håndværkstradition og lokalsamfund i live. Vores rebozos væves under social ansvarlighed med ligestilling mellem køn og med mindre miljøbelastning, da de væves med hånd- og fodkraft på en pedalvæv.

Forslag til forskellige bindinger af slynger 

Rebozo til slynge – size 1-3: Du kan lave disse forskellige bindinger/bæringer:

Size 1: (Længde 2,20 meter) Slip knot, enkel (flad) knude, ringslynge, mavebæring og hoftebæring eller rygbæring.
Size 2: (Længde 2,85 meter) Slip knot, enkel (flad) knude, ringslynge, mavebæring og hoftebæring eller rygbæring.
Size 3: (Længde 3,00 meter): Slip knot, enkel (flad) knude, ringslynge, mavebæring og hoftebæring eller rygbæring.

Tips og video-guides til rebozo slynger

– til at bære dit barn (0-5 år)

En tryg og sikker rede – babyen husker livmoderen

Fordele:

Babyer er på deres sikre sted, græder mindre og sover mere hjerte til hjerte eller på deres mors ryg. De mærker hendes ånde, hendes hjerte og husker livmoderen. Babyer som er i tæt kontakt med deres mor/far er mere komfortable, rolige og føler sig trygge. En rebozo er sikker og ergonomisk korrekt. Den giver optimal støtte til et voksende babyhoved og rygsøjlen.

Hvornår:

Fra nyfødt og mens barnet er lille giver det tryghed, ro og nærhed.

Binding:

Slynge: Ringslynge og traditionel hoftebæring. Model: Reboza Emma Green Mint size 1-3 – se varen / shop ringe i farven mat sølv – se varen.

VIDEO-GUIDE: BINDING MAVEBÆRING MED 2 RINGE

SLYNGE, JUSTERBAR MED 2 RINGE – Fra 0-5 år

I denne video kan du se, hvordan man let kan binde en slynge til mavebæring med 2 ringe. Vi anbefaler, at du øver dig et par gange først med fx en lille pude i stedet for baby. Vær ekstra omhyggelig og støt babys hoved ved nyfødt og indtil din baby selv kan holde sit hoved sikkert. 

Husk frie luftveje: Babyens luftveje skal være fri, armene op, rundet ryg og benene i frø-stilling (spredte ben, knæene højere end numsen).

Husk støtte til babys hoved og ryg: Viklens stof skal op og støtte den nyfødtes nakke/baghoved. Stoffet skal sidde støtte helt tæt opad barnet og være udglattet på ryggen. Tips: Fold en stofble ind i slyngens stof bagved nakke/baghoved på den nyfødte baby for endnu mere støtte og sikkerhed.

Se sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning – klik her

Det gør amningen lettere og mere diskret

Fordele:

Det fremmer amning og hjælper i tilfælde af, at man har vanskeligheder med håndteringen.

Diskret amning for eksempel offentligt og barnet har samtidig rygstøtte.

Hvornår:

Fra nyfødt og mens barnet ammer.

Binding:

Slynge: Ringslynge og mavebæring – Model Rebozo Amaya size 1-3 – Se lignende vare her / shop ringe til ringslynge – se varen

Amning i rebozo slynge med justerbare ringe.

VIDEO-GUIDE: AMNING I SLYNGE

– OG GIVE FLASKE

I denne video kan du se, hvordan man supernemt bruger en rebozo slynge til at amme sin baby og give sutteflaske – flaskemadning. (Der står, at det er en vikle i videoen, men det er en slynge, ikke vikle, fordi der bindes over én skulder.)

Se sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning – klik her.

BEMÆRK: Først binder man en “slipknot” knude (slipseknude). Se hvordan i næste video lige nedenfor, hvor der bindes en slipknot knude.

Sådan binder du en slipknot knude.

Stimulering af for tidligt fødte – psykisk-emotionelt og fysisk udvikling

Fordele:

Ved for tidlig fødsel (præmatur barn) hjælper kropskontakt mellem mor og barn med at øge den psykisk-emotionelle og fysiske udvikling. En rebozo er sikker og ergonomisk korrekt. Den giver optimal støtte til et voksende babyhoved og rygsøjlen.

Man kan lave hud-mod-hud kontakt – også kaldet Kangaroo Care, hvor den nyfødte bæres i “en pung” ligesom ved en kænguru mor. Husk, altid at vaske en ny slynge før brug: For renhed og stoffets stræk kan “sætte sig på plads” med optimalt støtte og blødhed. (Forsker Dr. Edgar Rey Sanabria implementerede i 1970´erne hud-mod-hud/kangaroo care og så straks et fald i infektioner og forbedret levedygtighed hos nyfødte.)

Hvornår:

Ved for tidligt fødte (præmatur barn). Læs vores sikkerhedsvejledning: klik her.

Binding:

Slynge: Traditionel hoftebæring – Se udvalg af rebozos til slynger her.

VIDEO-GUIDE: BINDING AF TRADITIONEL HOFTEBÆRING 

SLYNGE MED KNUDE – Fra 0-5 år

I denne video kan du se, hvordan man lynhurtigt på under 1 minut kan binde en slynge til traditionel hoftebæring med en knude. Vi anbefaler, at du øver dig et par gange først med fx en lille pude i stedet for baby.

Husk frie luftveje: Babyens luftveje skal være fri, armene op, rundet ryg og benene i frø-stilling (spredte ben, knæene højere end numsen).

Husk støtte til babys hoved og ryg: Viklens stof skal op og støtte den nyfødtes nakke/baghoved. Stoffet skal sidde støtte helt tæt opad barnet og være udglattet på ryggen. Tips: Fold en stofble ind i slyngens stof bagved nakke/baghoved på den nyfødte baby for endnu mere støtte og sikkerhed. Se sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning – klik her

Reducerer kolik og refluks og hjælper babyens fordøjelsessystem.

Fordele:

I en rebozo slynge afhjælper mave-til-mave og lodret position fordøjelsessystemet og reducerer kolik. Det afhjælper også refluks, hvor babyer får syrlige tilbageløb fra halsen og gylper meget.

Man kan lave hud-mod-hud kontakt – også kaldet Kangaroo Care, hvor den nyfødte bæres i “en pung” ligesom ved en kænguru mor. Husk, altid at vaske en ny vikle før brug: For renhed og stoffets stræk kan “sætte sig på plads” med optimalt støtte og blødhed. (Forsker Dr. Edgar Rey Sanabria implementerede i 1970´erne hud-mod-hud/kangaroo care og så straks et fald i både infektioner og forbedret levedygtighed hos nyfødte.)

Hvornår:

Ved babyer med kolik (kolikbarn), baby med refluks og nyfødte generelt. Hvor lang tid ad gangen, må man bære babyen? – Læs mere i vores sikkerhedsvejledning – se her.

Binding:

Slynge: Hoftebæring – Model: Rebozo Emma Turquoise size 1-3 – se varen.

Styrker den motoriske og sociale udvikling – uden overstimulering

Fordele:

Fremmer barnets motoriske udvikling. Ved at være i samme højde som mor/far/partner bliver babyen let integreret i det sociale liv. Babyen føler sig tryg ved at kunne se ud, uden at blive overstimuleret. 

Ved det lille barn skal slyngen bindes så stoffet støtter nakken/baghoved. Ved et større barn (fra ca. 8 mdr.), så kan man vælge at have en arm fri eller begge, så barnet bedre kan følge med i det, der sker, og styrke sin motorik. Husk at slynge i så fald skal op og dække så meget af barnets ryg som muligt og stadig slutte tæt og fast  om barnet med udglattet stof.

Hvornår:

Fra baby sikkert holder hoved selv (estimat fra ca. 8 mdr.) og op til 5 år.

Binding:

Slynge: Rygbæring – Model: Rebozo Emma Sand size 1-3 – se varen.

VIDEO-GUIDE: BINDING RYGBÆRING

Slynge – Fra ca. 6 mdr. (baby holder hoved sikkert) – 5 år

I denne video kan du se, hvordan man binder en rygbæring – slynge. Model: Rebozo Emma Purple Coral size 1-3. Du kan bære dit barn i denne slynge-binding fra ca. 6 mdr. til 5 år. 

Babyen skal selv kunne holde sit hoved sikkert. Det er op til dig, hvad du føler dig mest tryg ved. Hvis du har glæde af rygbæring, så er det en god ting. Vil du vente til babyen er lidt ældre, så vent blot eller brug kun frontbæring. Vi anbefaler altid, at man øver sig lidt forinden med fx en pude. Så er det meget nemmere med ens baby efterfølgende. 

Se sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning – klik her

Større frihed med hænderne frie til gøremål og på tur

Fordele:

Man har større frihed med hænderne frie, så man kan lave forskelige ting og gøremål, mens barnet kan følge med og ikke føler sig overset. Meget bekvem måde i forhold til transport, når det skal være let og mindre at slæbe med. Man kan nemt gå en tur, tage ud at handle, shoppe eller nyde en gåtur i naturen osv. Man kan også bruge sin slynge til at lulle babyen i søvn, mens den føler sig tryg med sin omsorgsperson.

Når man ikke skal bære sit barn, kan man nemt folde rebozoen sammen, som næsten ikke fylder noget, og binde det om hanken eller ned i sin taske eller man kan tage det rundt om sig som tørklæde eller sjal. Så har man det lige ved hånden, når behovet for at bære sit barn opstår.

Hvornår:

Fra barnet er 0-5 år.

Binding:

Alle typer af bindinger/bæringer giver støtte frihed – Modeller: Rebozo Emma Red size 1-3 – se varen. Rebozo Marie Purple size 1-3 – se varen. Rebozo Emma Yellow size 1-3 – se varen. Rebozo Emma Green Mint size 1-3 – se varen.

Om slynger – spørgsmål og svar 

Forskellen på en vikle og en slynge:

En slynge er kortere i længden end en vikle. En slynge passer i længden til at binde over en skulder og rygbæring, hvor en vikle er lang nok til at binde over to skuldre.

Ved Rebozo Copenhagen forhandler vi rebozos til slynger i længderne: 2,20 meter, 2,85 meter og 3,00 meter.

Vi forhandler rebozos til vikler i længderne: 3,70 meter, 4,20 meter og 4,70 meter.

– Alle vores rebozos size 1-3 har multifunktion: Bære slynge fra nyfødt 0-5 år, tørklæde og til rebozo massage (gravid massage).

Her kan du læse om fordelene ved at vælge en slynge fra Rebozo Copenhagen.

Fordelen ved at vælge en slynge fra Rebozo Copenhagen

Vi forhandler rebozos med multifunktion (size 1-3), så du trygt kan bruge din rebozo både til bære slynge for dit barn fra 0-5 år, som tørklæde og til rebozo massage, som anbefales af bl.a. jordemødre til gravide.

De føles lette og luftige og har diagonalstræk og samme gram per kvadratmeter som en fastvikle = 270 gram per kvm. De er meget stærke og holdbare, så du trygt kan bruge din rebozo til slynge for dit barn fra 0-5 år.

Vælger du blandt vores rebozo modeller i 100% bomuld er de bløde, slidstærke, allergivenlige, transporterer fugt væk fra kroppen, varmer, når det er køligt og køler, når det er lunt.

Vælger du blandt vores 2 rebozo modeller i polyester (rebozo “Ninna” & “Marie”) er de bløde og varmer, når det er køligt. Anbefales ikke til slynge, når det er sommervarmt, da de er varme at have på.

Det er en fordel at vælge en håndvævet rebozo til slynge

Rebozo slynger er sikre, ergonomiske og i høj kvalitet

Flere studier viser, at nyfødte og små børn har behov for at være så tæt på deres forældre som muligt for bedre psykisk-emotionelle, og til fysiske udvikling. En rebozo slynge danner en vidunderlig og perfekt rede til din baby. Den giver optimal støtte til et voksende babyhoved og rygsøjlen.

Holder babyen rolig og glad

Babyer som er i tæt kontakt med deres mor/far er mere komfortable, rolige og sikre. Babyen føler sig tryg ved at kunne se ud, uden at blive overstimuleret. Ved at være i samme højde som mor/far/partner bliver babyen let integreret i det sociale liv. Du har mulighed for at amme, flaskemade eller lave andet med hænderne fri.

Reducerer kolik

I en rebozo slynge afhjælper mave-til-mave og lodret position fordøjelsessystemet og reducerer kolik.

En håndvævet rebozo slynge: Maximal støtte for mor og barn, let at binde og samtidig meget blød

Rebozo slyngen fra Rebozo Copenhagen adskiller sig på, at den er håndvævet på en pedalvæv – ikke på et maskinbånd i en fabrik. Viden om væveteknikken for rebozoen er nedarvet gennem mange generationer og er en stolt familietradition for kunsthåndværkerne i Mexico. Vores slynge er i høj grad både slidstærk og stærk i sin struktur, men modsat almindelige fastvikler føles den ikke på samme måde stiv i det eller meget fast. Den støtter maximalt, men føles samtidig let at binde og er meget blød. Derfor bliver mange begejstrede og overraskede, når de har prøvet vores rebozos i forhold til andre slynger og fastvikler. For forskellen mærkes tydeligt. 

Fordi vores rebozos er så bløde og lette at binde, samtidig med at de støtter ergonomisk korrekt og sikkert, så kan vores rebozos anvendes fra nyfødt og op til 5 år. 

Du kan købe en ægte håndvævet rebozo i vores webshop. Vi samarbejder med forskellige kunsthåndværkere, der har nedarvet deres ekspertise gennem generationer. Hver har deres lokale familieværksted i Mexico med familiens udvalgte farver, struktur og afsluttede frynser, der håndknyttes/-bindes i familiens unikke design. Læs også om alle fordelene ved at vælge en ægte rebozo – se i forrige afsnit.

Vi forhandler skønne rebozos med multifunktion:

Håndvævet rebozo med multifunktion: Tørklæde, bære slynge og til rebozo massage – alt sammen i én rebozo:

Size 1-3 er længde mellem 2,20 meter til 3,00 meter og kaldes en slynge. Bindes over én skulder eller som rygbæring.

Vi forhandler rebozos med multifunktion (rebozos size 1-3). Vores rebozo er bedst ergonomiske både for moren og barnet til bære slynge for dit barn fra 0-5 år, da målene er tilpasset til at bære barnet, og de ligesom fastvikler har diagonalstræk, der giver optimal støtte. Men de er ikke stive og “tunge” som fastvikler – de er nemme at binde og føles bløde og lette.

Din rebozo kan også bruges til rebozo massage, som anbefales af bl.a. jordemødre til gravide. Sidst men ikke mindst er den også flot som tørklæde, så du kan bære dine kærlige minder med dig i mange år efterfølgende.

Rebozo massage er en holistisk ikke-invasiv metode til at støtte gravide gennem deres graviditet, metoden er oprindeligt fra Mexico. Det er en skånsom effektiv gravid massage, der er udviklet gennem mange generationer af dygtige jordemødre, der selv har erfaret, hvordan den hjælper gravide igennem graviditeten, under veerne ved fødslen og efterfødsel. 

HVAD ER REBOZO MASSAGE? 

Rebozo massage er:
 •  lindring af graviditetsgener og -smerter
 •  sikker og naturlig afspænding af de muskler, hvor du har behovet
 •  til at få barnet i den rette position i bækkenet – før fødslen
 •  smertefri og bruges også til ikke-invasive vendeforsøg – før fødslen
 •  vestimulering – under fødslen i vefasen
 •  en metode til at rotere babyen ned gennem fødekanalen – under fødslen
 •  til at ændre, at babyen har en uhensigtsmæssig hovedstilling – under fødslen
 •  en hjælp til at kroppen kommer sig – efter fødslen
 •  også gavnlig til andre formål
Hvis du har problemer, større ubehag eller komplikationer under din graviditet bør du rådføre dig ved en fagperson før du prøver rebozo massage. Det kan være en jordemoder, doula eller fødselslæge.
Rebozo massage udføres med en rebozo, deraf navnet. En rebozo er et traditionelt mexicansk, håndvævet sjal/tørklæde. Massagen er blevet udviklet ud fra rebozoens præcise mål og stræk.
En rebozo væves af mexicanske kunsthåndværkere, som har nedarvet deres viden og teknik gennem generationer. Alle mexicanske kvinder har mindst én rebozo, som de anvender som sjal eller tørklæde til at pynte sig, og til bære deres barn samt til rebozo massage.

DEL DIN GRAVIDITET – En måde at være gravid sammen

Rebozo massage er en sjov, sikker, naturlig og effektiv måde at være gravid sammen med din partner, venner eller familien. Det er en oplevelse, du vil kunne huske og se tilbage på med en rar følelse.

HVORFOR VÆLGE EN ÆGTE HÅNDVÆVET REBOZO?

Når man masserer med en ægte, håndvævet rebozo, får man fat i muskler på den gravide, som man ikke kan med almindelig massage med hænder eller andre typer af stof. En rebozo er også langt nemmere at arbejde med for en fagperson (jordemoder, doula, fødselslæge o.s.v.), da effekten opnås ved mindre fysisk arbejde, hvor stræk og mål understøtter den, der masserer, og stoffet får nemt fat, modsat andre stoftyper, der ikke omslutter på samme måde og kan glide rundt under massagen.

REBOZO MASSAGE LINDRER GENER, SMERTEBEHANDLER OG AFSPÆNDER

Rebozo massagen giver den særlige virkning, at man både kan lindre graviditetsgener og smertebehandle gravide, og rebozo massagen masserer dybere ind på en sikker måde, så man, fx ved at afspænde de dybe muskler i bækkenet, påvirker babyen positivt med vuggende bevægelser, og der skabes bedre plads til babyen i maven.

VIRKNING FØR FØDSEL – RETTE FØDEPOSITION, VESTIMULERING & VENDEFORSØG

Det er blandt andet også derfor, at rebozo massage med rette teknik både kan få babyen til at rotere til rette fødeposition – klar til fødsel, massagen kan vestimulere og man kan lave smertefrit vendeforsøg på en naturlig og tryg måde for både mor og barn.

VIRKNING UNDER FØDSEL – ROTATION GENNEM FØDEKANALEN, BARNETS HOVEDSTILLING & UNDGÅ KEJSERSNIT

Rebozoteknikkens afslapper musklerne i og rundt om bækkenet, hvilket kan hjælpe med til at understøtte barnets rotation gennem fødselsvejen samt rette op på uhensigtsmæssige hovedstillinger. Rebozo massage kan i mange tilfælde understøtte, at man undgår kejsersnit. 

VEJLEDNING OG REBOZO MASSAGE VED EN FAGPERSON TIL UNDER FØDSLEN OG VED KOMPLIKATIONER

Hvis du er gravid og vil prøve at få baby til at rotere sig, vendeforsøg eller vestimulation, så henvend dig til en, der er fagperson og arbejder med rebozo massage i sit virke. Det kan fx være en jordemoder, doula eller fødselslæge. Du er også velkommen til at kontakte os, så sender vi gerne en liste af fagpersoner, som har erfaring med rebozo massage. 

REBOZO MASSAGE ER OGSÅ BEHANDLING TIL BØRN MED AUTISME, ADHD, KROPSLIG URO OG LIGNENDE

Vidste du, at rebozo massage også kan anvendes til at skabe ro og tryghed for børn med for eksempel autisme, ADHD eller særlig sensitive, da de kan føle ubehag ved sensorisk eller fysisk berøring, hvor en rebozos mål omslutter på en behagelig ikke overvældende måde, og barnet får en fysisk berøring af klædet, der ikke er overstimulerende, men beroligende. Det kan både hjælpe barnet med at blive roligt og til at falde i søvn.

HVORDAN LAVER MAN REBOZO MASSAGE?

Læs mere under vores side med vejledning og video-guides til rebozo massage. Her får du masser af viden om rebozo massage, den autentiske rebozo og øvelser med rebozo massage, du selv kan lave med en ven eller partner.

Vi deler lidt tips og video-guides her på siden til binding af slynge eller vikle samt en sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning.

Du kan også søge efter kurser og hold med slyngevejledning. Der er for eksempel mange barselshold, hvor nogle af holdene har slyngevejledning/viklevejledning. Du kan også kontakte en slyngevejleder, som rådgiver og viser, hvordan du kan binde slynger og vikler. Vi henviser også gerne til en slyngevejleder. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler, at du læser vores sikkerhedsvejledning, før du binder og bærer dit barn i slynger eller vikler. Du kan se vores sikkerhedsvejledning her:

Det er vigtigt, at du vasker dit produkt før brug, for at stoffet er helt rent, og for at stoffet kan “sætte” sig på plads, så rebozoen er fuldt funktionel og blød og nem at binde og anvende. Hvis du følger vores vaskeanvisning, er der en stor chance for, at du har din rebozo hele livet med alle de gode minder, den bærer på. Du kan se vores vaskeanvisning her:

Sikkerhedsvejledning og vaskeanvisning

SIKKERHEDSVEJLEDNING

 • Afstand: Du skal kunne kysse barnets hoved. Rebozoen skal støtte barnets nakke/baghoved. Mellem barnets hoved – fra hage til dets bryst skal der kunne være 2 fingre under barnets hage. For sikre frie luftveje. Tjek hellere en gang for meget af og til. 
 • Barnets hænder op ved dets ansigt.
 • Frie luftveje, barnets ansigt, næse og mund må ikke være dækket.
 • Rundet ryg på barnet, sørg for stof er udglattet opad barnets ryg.
 • Frog stilling – Frø stilling: knæ over/højere end numsen.

Vi anbefaler, at du af og til tjekker om babyen har en god temperatur, hverken for varmt eller koldt. Tjek i babyens nakke ved at mærke på den: Er den varm og våd/svedig, så har barnet det for varmt. Så kan du holde en pause med at bære barnet eller tage noget tøj af eller bære hud-mod-hud. Er nakken kold, har babyen det for koldt. Giv babyen noget mere tøj på. Nakken på baby skal være lun og nogenlunde tør.

Det anbefales, at man bærer barnet foran sig og med ansigt mod mor/far/partner i forhold til trygheden og undgå for mange indtryk – op til 8-9 mdr. som minimum før man vender barnet udad eller bærer det på ryggen.

Hvis du vælger en rebozo til slynge eller vikle, og følger vores sikkerhedsanvisning, sikrer det en ergonomisk korrekt stilling for din baby, og så er der som sådan ikke begrænsninger for, hvor længe baby må sidde i slyngen eller viklen. Du skal gå med det, du føler dig mest tryg ved på din babys vegne.

En rebozo kan man også kalde en slags bæresele, da man bruger den til at bære baby, og den kan gøres justerbar med slip-knot knude eller ringe. Da den har vævet stræk og følger med morens og barnets bevægelser, er den mere behagelig og skånsom for babyens rygsøjle, når man anvender den til slynge eller vikle.

VASKEANVISNING

Vask produktet før brug*: For renhed og for at stræk og stof “sætter” sig på plads. Bind frynserne sammen med en hårelastik og vask ved 30°.

*Må ikke tørretumbles.

SLYNGE: Hænges til tørre “i bølger” – over 2 tørresnore. Det er bedst for rebozoen.

*Vi anbefaler, at du anvender et mildt og uparfumeret vaskemiddel/-pulver. Fx mærket med “Svanemærket” og “Astma-Allergi Danmark”.)

Rebozo multifunktion til rebozo massage – size 1-3

Handmade Rebozo Amaya

Rebozo Amaya Bordeaux

kr.750,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand Stripes Reef

kr.595,00kr.765,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Orange

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Natural White

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green Mint

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Yellow

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Turquoise

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Purple Coral

kr.785,00

Handmade Rebozo Amaya

Rebozo Amaya Purple

Se mere