Rebozo Marie Blue Dark Grey

Original price was: kr.399,00.Current price is: kr.379,00.

Marie Blue Dark Grey rebozo er let, meget blød og varm. Det er ideelt til tørklæde og sjal. Det er meget elegant og varmt.

Du kan også bruge den til:

  1. Næsten alle rebozo massage under graviditet, anbefales ikke til fødsel, da den kommer til at være hud mod hud. Det kan være kort for den liggende massage. Nogle gange kan du mærke når du laver rebozo massage, at rebozoen kan glide en lille smule fra kvindens krop i forhold til en bomulds rebozo, som den holder fast til kroppen.
  2. Rebozo Marie anbefales som babyslynge til forår, vinter eller efterår. Fordi denne rebozo holder varmen på kroppen. Plus polyesterstoffet kommer ikke til at være direkte på babyens hud. Du kan bruge denne rebozo fra nyfødte og op til 15 kg. Til sommer er det bedre at bruge en bomulds rebozo.
  3. Som et tæppe til din baby om vinteren, da polyester holder varmen.

Vi arbejder direkte med fem unikke håndværkere fra forskellige lokalsamfund i Mexico. Bag hver rebozo er der en person, et par hænder og en historie at fortælle. Vores rebozoer er vævet på en traditionel pedalvæv og det tager 1 til 3 dage at væve en rebozo. Hvert samfund laver deres eget mønster i forskellige farver. Marie rebozo er lavet i det sydlige Mexico, i en lille by i bjergene, hvor det er koldt.

Materiale og længde: Polyester, 2,0 mts x 69 cm

Ikke på lager