Til Doulaer og Jordemødre anbefaler vi en størrelse, der er længere end 2,50 MTS, for at beskytte din ryg. (Se rebozo massage diagrammet)

For forældre anbefaler vi en størrelse, som du kan bruge som vikle/slynge eller tørklæde, også selv om du bruger den til rebozomassage derhjemme. (Se vikle diagrammet)

Slynge / Vikle

Tre forskellige binding med rebozo:

  • Ringslynge
  • Traditionel glideknude (Traditionelle hoftebinding)  
  • Simpel knude

Du kan bære din baby / barn i tre forskellige stillinger: Hofte- foran – eller rygbæring

Fordelene ved disse tre bindinger:

  • Nem, enkel, hurtig og praktisk at bruge, kun en knude, og den er klar.
  • Du kan bruge den fra nyfødt til 4 år. 

Du kan bruge vores 3 meter rebozo også som vikle. 

Rebozo Massage

Hvis du er professionel fødselshjælper eller terapeut anbefaler jeg, at du bruger en lang størrelse ( 2.5 – 3 m).

Hvis du er vordende mor og vil bruge rebozoen til massage i en kort periode, vil jeg anbefale dig at fokusere på babywearing diagrammet.

Hvorfor købe en rebozo til rebozomassage i stedet for at bruge et håndklæde, sengelinned eller et almindeligt tørklæde?

Håndklæde, sengelinned eller almindeligt tørklæde kan bruges, men det er upraktisk når man har alt for meget stof mellem hænderne og omkring den gravide krop til at lave øvelserne, hvorfor man risikerer ikke at opnå den samme effekt.

Rebozoen har de rigtige mål- så du opnår bedst effekt

En rebozo har de præcise mål både i længde (mellem 2.20 og 3.20 meter) som passer til de forskellige funktioner (rebozo massage og bæresele), og bredden (mellem 65 og 75 cm) som er perfekt til at få et godt greb med hænderne og der er ikke for meget stof omkring den gravide kvindes mave eller bækken. 

De præcise mål er vigtige så ens partner/doula/jordemoder kan massere i den rigtige stilling. Du kan også trygt bruge rebozoen som bæresele uden at bekymre dig.

Rebozoen er udarbejdet til formålet 

Rebozoen er tynd men stærk og er udviklet til formålet. Alle rebozoer er håndvævede, de er lavet af bomuld som giver et godt greb til øvelserne.