Rebozo massage er en holistisk og ikke-invasiv metode oprindeligt fra Mexico

Rebozo massage er en naturlig og sikker smertelindring metode, der anbefales af jordemødre og doulaer. Du kan gøre det derhjemme ved hjælp af din partner.

EN MINISERIE OM REBOZO

”En lille film serie, der omhandler rebozoens historie, oprindelse og brug. A danish jordemoder, Laura, der har rejst i Mexico fortæller om hendes oplevelser med en traditionelle Mexicanske jordemoder Angelina. Indehaver af Rebozo Copenhagen, mexicansk fødte Adriana, fortæller om hendes egen erfaring med rebozo og starten på hendes rebozoventyr."

Afnit 1 - Den handler om rebozo i graviditeten

Denne video er lavet af Susanne, indehaver af Jordemoderen, som er en passioneret jordemoder som har over 16 års erfaring. og er IBCLC uddannet ammekonsulent. Hun har arbejdet med rebozo i 8 år og elsker rebozo magi!

Rebozoen er brugt af traditionelle mexicanske jordemødre i århundreder til at hjælpe kvinder med bekvemt gennem graviditet og fødsel. Rebozoteknikkerne har spredt sig til fødselassistenter i Nordamerika og Europa i de seneste år. 

Brugt på de Danske Hospitaler, såsom Hvidovre Hospital, Rigshospitalet, Herlev. blandt andre. Lige som mange hospitaler rundt om i verden.

 Rebozoteknikkens afslapper musklerne i og rundt om bækkenet, hvilket kan hjælpe med til at understøtte barnets rotation gennem fødselsvejen samt rette op på uhensigtsmæssige hovedstillinger.

Rebozomassage bruges under graviditeten som smertelindrende og afslappende massage til ryg, lænd, balder og bækkenbund. Den hjælper til at få babyen i en god position før fødslen, og kan også få babyen til at vende sig.

Hvis du har problemer under graviditeten , skal du rådføre dig med din jordemoder eller doula før du bruger rebozoen.

Du kan bruge disse videoer i alle faser: graviditet, fødsel og efter fødslen

Gennem Graviditet

Under Fødslen

Efter Fødslen