REBOZO TIL MASSAGE

Rebozo massage er en holistisk og ikke-invasiv metode - oprindeligt fra Mexico

Metoden er en naturlig og sikker gravid massage, der giver lindring, afspænding og kan få babyen i rette fødeposition. Rebozo massage anbefales af jordemødre og doulaer. 

Du kan lave rebozo massage med din rebozo derhjemme sammen med en partner eller en ven. 

læs mere...

Rebozo Copenhagen: Rebozo workshop for fagfolk

Lær at lave rebozo massage - med Guadalupe Trueba og Adriana Barri. 

Rebozo til massage 

Rebozos i 100% bomuld

Multifunktion: ✓ Tørklæde ✓ Bære slynge ✓ Rebozo massage

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Purple Coral

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Natural White

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Grey

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green Mint

kr.620,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Coral

kr.699,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Red

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Yellow Sand

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Green

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Ochre

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand Stripes Reef

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Orange

kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Turquoise

kr.620,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Sand

kr.620,00kr.785,00

Handmade Rebozo Emma

Rebozo Emma Yellow

kr.785,00

Maite rebozo - size 1-3 med multifunktion og i 100% bomuld

Handmade Rebozo Maite

Rebozo Maite Ochre

Handmade Rebozo Maite

Rebozo Maite Camel

Handmade Rebozo Maite

Rebozo Maite Beige

kr.785,00

VIGTIG INFORMATION

Hvis du har problemer under graviditeten, skal du rådføre dig med din jordemoder eller doula før du bruger teknikken.
Alle vores rebozos i size 1-3 kan anvendes til rebozo massage. (Size 1 - dog ikke stående massage - personen, der udfører.)
FAGPERSONER anbefales size 2 og size 3 til at arbejde med rebozo massage. Højere end 185 cm anbefales fra size 3 og size 4.)

REBOZO MASSAGE ANVENDES

GENNEM GRAVIDITET - Under graviditeten bruges rebozoen til at give mor velvære og tryghed gennem "Manteado", som er en blød bevægelse af maven, hoved og bagdelen. Ved regelmæssig brug i de sidste tre måneder er der større chance for at baby vil rotere og lettere trænge ned gennem fødselskanalen og at kejsersnit i mange tilfælde kan undgås.
UNDER FØDSEL I VEFASEN - De fleste mænd/ partnere er meget interesseret i at støtte deres gravide partner, men kan være i tvivl om hvordan. Med rebozoen kan de involvere sig i fødslen ved at udføre rebozo massage, hvor de aktivt hjælper med at lindre smerter og få baby i den rette position. Rebozo-teknikken hjælper med at mødre kan slappe af gennem en naturlig smertelindring metode og give dem mere komfort.
EFTER FØDSLEN - Efter fødsel er rebozoen blevet brugt som en gammel teknik af mexicanske jordemødre til at lukke den åndelige, følelsesmæssige og fysiske åbning som opstår hos kvinder efter fødslen. Man kalder dette closing ceremony. Kroppen bliver pakket ind i dele fra fødder til hoved eller fra hoved til fødder. Ved at holde rebozoen med hænderne laver man et blidt men fast træk som genskaber den lukkede fornemmelse.

VIDEO ØVELSER  REBOZO MASSAGE

Du kan bruge disse video øvelser i alle faser: graviditet, vefasen under fødsel og efter fødslen.

Rebozoen er brugt traditionelt af mexicanske jordemødre i århundreder til at hjælpe kvinder bekvemt gennem graviditet og fødsel ved hjælp af rebozo massage. Teknikken har spredt sig til fødselsassistenter i Vesten samt Europa i de seneste år, grundet den gavnlige og effektive virkning.

Hvem anvender rebozo-teknikken? 

Rebozo-teknikken anvendes på danske hospitaler: Hvidovre Hospital, Rigshospitalet, Herlev Hospital med flere. Anvendes også på mange hospitaler rundt om i verden.

Jordemødre og doulaer anvender den til deres kurser med fødselsforberedelse, til workshops og som hjælpende redskab til gravide.

Man kan også selv lave og modtage rebozo massage derhjemme sammen med ens partner eller med hjælp fra en ven. Du kan se et par gode og virksomme øvelser nedenfor og læse mere via menuen øverst.

Hvordan virker rebozo massagen?

Rebozo-teknikken afslapper musklerne i og rundt om bækkenet, hvilket kan hjælpe med til at understøtte barnets rotation gennem fødselsvejen samt rette op på uhensigtsmæssige hovedstillinger.

Rebozo massage bruges under graviditeten som smertelindrende og afslappende massage til ryg, lænd, balder og bækkenbund. Den hjælper til at få babyen i en god position før fødslen, og kan også få babyen til at vende sig.

Se mere